Ο Ζιντάν σπάει τη σιωπή του για το μέλλον της Ρεάλ Μαδρίτης

Με τη Ρεάλ Μαδρίτης σχεδόν εκτός διαμάχης για εγχώριες διακρίσεις αυτή τη σεζόν, το μέλλον του Ζιντάν αμφισβητήθηκε.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν επιμένει ότι εξακολουθεί να αισθάνεται υποστηρικτής από το διοικητικό συμβούλιο της Ρεάλ Μαδρίτης και ότι επικεντρώνεται αποκλειστικά στο άμεσο μέλλον.

Μια πρώιμη έξοδος του Copa del Rey, μια αδιαμφής άμυνα στον τίτλο La Liga του συλλόγου, και η πρόσφατη ήττα του ισπανικού Super Cup, έχει αφήσει τον Zidane στο προσκήνιο. Μόνο η επιτυχία του Champions League μπορεί να εγγυηθεί τη δουλειά του την επόμενη σεζόν.

Αλλά ο Γάλλος, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους Λος Μπλάνκος μέχρι το 2022, επιμένει ότι επικεντρώνεται στο παρόν.

«Είμαστε στο ίδιο πλοίο και αισθάνομαι υποστηρικτής, ίσως ο κόσμος να νομίζει ότι το λέω επειδή πρέπει να το πω, αλλά όχι», δήλωσε ο Ζιντάν σε ένα συνέδριο πριν τον αγώνα πριν από το ταξίδι της Ρεάλ Μαδρίτης στους τοπικούς αντιπάλους της Χετάφε την Τρίτη.

«Ξέρω τι πρέπει να κάνω, πρέπει να αποδεχτείς όταν τα πράγματα είναι δύσκολα. Όταν τα πράγματα είναι περίπλοκα, πρέπει να αλλάξεις την κατάσταση.

«Ξέρω ότι έχω μια σπουδαία ομάδα, τίποτα δεν θα μας σταματήσει να δουλεύουμε σκληρά.»

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται επί του παρόντος επτά σημεία πίσω από τα τραπέζια toppers Atletico Madrid στην τρίτη θέση στο τραπέζι La Liga. Έχουν, ωστόσο, παίξει δύο περισσότερα παιχνίδια από τους αντιπάλους τους στην πόλη αυτή τη στιγμή.