Ο Ζιντάν προεπισκοπεί την επίσκεψη της Ρεάλ Μαδρίτης στο Άνφιλντ αύριο

Εν όψει της επίσκεψης της Ρεάλ Μαδρίτης στο Άνφιλντ, ο Ζινεντίν Ζιντάν έκανε την ανάλυσή του για τον επερχόμενο αγώνα εναντίον του Λίβερπουλ την Τετάρτη.

Zinedine Zidane έχει όλη τη σεζόν στη γραμμή, όταν επισκέπτονται Anfield την Τετάρτη. Στην πραγματικότητα, έχουν ήδη πληρώσει το γήπεδο Λίβερπουλ σήμερα κατά την προετοιμασία του αγώνα. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Γάλλος διευθυντής μίλησε για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι Ρεντς. Ξέρει ότι δεν θα έχουν εύκολο αγώνα παρά τη νίκη τους στο πρώτο πόδι την περασμένη εβδομάδα.

Ο γκάφερ περιμένει έναν περίπλοκο αγώνα όπου όλα μπορούν να συμβούν. Επίσης, μίλησε για τα πρόσφατα νέα του Sergio Ramos που ήταν θετικός για το Covid-19 και για το πώς θα αντιμετωπίσουν την κατάσταση. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ακόμα μια καλή ευκαιρία να τα καταφέρει μέχρι τους ημιτελικούς σε μια από τις πιο ταραχώδεις εποχές της πρόσφατης μνήμης.

Η εκτίμηση του Ζιντάν για τον αγώνα.

«Δεν πρόκειται να διαχειριστούμε τις προσπάθειές μας», δήλωσε ο Ζιντάν στη συνέντευξη Τύπου σύμφωνα με τη Marca. «Η Ρεάλ Μαδρίτης πάντα προσπαθεί να κερδίσει το παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι για έναν ακόμα απαιτητικό αγώνα. Οι συναισθηματικοί και οι φυσικοί παράγοντες πάνε μαζί. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα είναι έτοιμη να αγωνιστεί. Θα βγούμε έξω για να κερδίσουμε. Η ομάδα έρχεται πάντα μαζί σε δυσκολίες και αυτό σας δείχνει το χαρακτήρα της ομάδας.

«Πολλά μας έχουν συμβεί και χάνουμε πολλούς παίκτες. Θα ήθελα να έχουν όλα αυτά, αλλά θα προετοιμάσουμε ένα καλό παιχνίδι με αυτά που έχουμε. Γνωρίζουμε ότι [αυτή τη σεζόν] είναι περίπλοκη και ότι είναι μια πολύ παράξενη εποχή. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αναρρώσουμε καλά όταν μπορούμε. Όλοι έχουμε [συμφόρηση] ημερολόγια. Θα πολεμήσουμε, είμαστε ζωντανοί και στους δύο διαγωνισμούς και θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος».