Ο Ζιντάν «ενοχλημένος» λόγω υποτροπής τραυματισμού της Carvajal κατά της Βαλένθια

Η δεξιά-πλάτη πήγε στο γήπεδο για πρώτη φορά μετά από πάνω από ένα μήνα, αλλά έπρεπε να φύγει μετά από ακόμα λιγότερο από μισή ώρα δράσης.

Ο Zinedine Zidane είναι «ενοχλημένος» για τον τραυματισμό του Dani Carvajal στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον της Βαλένθια την Κυριακή.

Ο τραυματισμός του Carvajal ήταν ένα μεγάλο πλήγμα σε μια κατά τα άλλα άνετη βραδιά για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία κατέγραψε νίκη με 2-0 με τον Karim Benzema και τον Toni Kroos τα ονόματα στο σκορ.

Η ισπανική δεξιά πλάτη έπρεπε να αντικατασταθεί από τον Lucas Vazquez αφού πήρε αυτό που φαινόταν να είναι ένα πρόβλημα hamstring.

Ο 29χρονος μπορούσε να διαρκέσει μόνο για περίπου 25 λεπτά στο γήπεδο σε αυτό που ήταν η πρώτη του εμφάνιση εδώ και πάνω από ένα μήνα. Πριν την Κυριακή, αγωνίστηκε για τελευταία φορά εναντίον της Celta Vigo στις 2 Ιανουαρίου, όταν υπέστη πρόβλημα μυών.

Συμμετοχή Sergio Ramos, Eden Hazard, Rodrygo πηγαίνει, Fede Valverde, Marcelo, Eder Militao, και Alvaro Odriozola, Carvajal κάνει μια γρήγορη επιστροφή στο τραπέζι θεραπείας.

«Δεν το καταλαβαίνω. Πρόκειται για πολλούς τραυματισμούς… ανησυχώ», δήλωσε ο Ζιντάν μετά τον αγώνα, μέσω της Marca.

«Όταν χάνω έναν παίκτη, με ενοχλεί σαν προπονητής. Είναι μια υποτροπή. Αισθάνομαι την Κάρβα. Έπαιξε καλά 25 λεπτά και είμαι ενοχλημένος επειδή είναι πολύ σημαντικός για μας.

«Αλλά δεν μπορώ να σας εξηγήσω το σκεπτικό [πίσω από τα προβλήματα τραυματισμού]. Ως προπονητής, το να έχεις τραυματισμούς είναι το χειρότερο. Επέστρεψαν για να μας βλάψουν ξανά.

«Ελπίζω μόνο ότι [ο τραυματισμός του Carvajal] είναι μικρός. Θα δούμε ποιος είναι ο τραυματισμός και για πόσο καιρό θα είναι έξω.»