Ο Ζιντάν εγκωμιάζεται για την επιτυχία του από την υψηλότερη τάξη

Μετά το εντυπωσιακό επίτευγμα του εναντίον του Λίβερπουλ, ο Ζινεντίν Ζιντάν μόλις επαινέθηκε από την υψηλότερη τάξη νωρίτερα την Τετάρτη.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν συνεχίζει να εκπλήσσει τους ανθρώπους από την υψηλότερη τάξη, μόλις πήρε κάποια απροσδόκητη επαίνους από ένα σημαντικό όνομα στο ποδόσφαιρο. Όταν ξεκίνησε η σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης, το ίδιο είδος ρητορικής συνέχιζε να αναδύεται για την καλή τύχη του Γάλλο. Καθώς η σεζόν προχωρούσε, όλοι αρχίσαμε να παρακολουθούμε την πλευρά του μάνατζερ του «Zizou’. Άρχισε να παίρνει αποφάσεις που θα επηρέαζαν την απόδοση του συλλόγου με θετικό τρόπο.

Τακτικά, αυτή ήταν η πιο εντυπωσιακή καμπάνια από το γκάφερ. Με περισσότερους από τους μισούς παίκτες του να τραυματίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, έπρεπε να κάνει τις απαραίτητες προσαρμογές για να ευδοκιμήσει. Τώρα που εγκαταστάθηκε στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ζίζου παίρνει τελικά τον έπαινο που πάντα του άξιζε. Ακόμα και από την υψηλότερη τάξη.

Ο Καπέλο είναι δέος με τον Ζιντάν.

Ο Fabio Capello είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο επιτυχημένους μάνατζερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Δεν τον θυμούνται ως τέτοιο λόγω του πραγματικού στυλ παιχνιδιού του. Αλλά σχεδόν πάντα κέρδιζε έναν τίτλο για κάθε ομάδα που προπονούσε. Το να επαινεθεί από αυτόν είναι δύσκολο έργο, αλλά ο Ζιντάν κέρδισε τον σεβασμό του Capello, όπως είπε στο Sky Sport: «Ο Ζιντάν αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι ένας μάνατζερ ικανός να φέρει όλους στο μέγιστο τους. Αυτό το δώρο ηγεσίας τείνει να προέρχεται από την ημέρα που γεννιέσαι. Τα αγόρια έπαιξαν καλά και η Ζίζου τους είπε πώς να το κάνουν.

«Τους έκανε να παραμείνουν ήρεμοι και με μοναδική δύναμη. Με αυτή την ταπεινοφροσύνη και χωρίς κοινό, όλοι πρέπει να προσέχουν τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι ένα μείγμα ποιότητας και υπάρχει επίσης έλλειψη σημαντικών παικτών για την άμυνα. Το να έχεις αυτόν τον παίκτη που μπορεί να σου δώσει ένα επιπλέον θα είναι σημαντικό. Επίσης για το μέλλον. Μια σημαντική επένδυση για το μέλλον. Όλοι οι σύλλογοι με κορυφαίους παίκτες είναι μπροστά. Τώρα, θα δούμε ποιο είναι πιο δυνατό.»