Ο Ζιντάν αντιποιείται για να μιλήσει για την απέλαση της Ρεάλ Μαδρίτης από το UCL

Ο Ζινεντίν Ζιντάν απάντησε στις συνομιλίες για την πιθανή απομάκρυνση της Ρεάλ Μαδρίτης από τους ημιτελικούς του UEFA Champions League εναντίον της Τσέλσι.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν επέστρεψε στις συνομιλίες για την αποβολή της Ρεάλ Μαδρίτης από το Τσάμπιονς Λιγκ λόγω συμμετοχής στην Super League.

Ο πρόεδρος της Λέσχης Florentino Perez είναι η κορυφαία φιγούρα για το ξεμπλοκάρισμα του ανταγωνισμού και συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο του ποδοσφαίρου με τα σχέδια.

Ωστόσο, το άδικο εγχείρημα δεν έγινε τίποτα με τη βοήθεια υποστηρικτών και συλλόγων που συμμετείχαν εντός 48 ωρών από την ανακοίνωση.

Η UEFA και τα εσωτερικά διοικητικά όργανα δήλωσαν ότι θα απαγορεύσουν όλους τους παίκτες και τους συλλόγους που συμμετέχουν στην Super League από τους διαγωνισμούς τους.

Αυτό σήμαινε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης του Ζιντάν δεν θα μπορούσε να επιτραπεί να παίξει στους ημιτελικούς της κατά της Τσέλσι. Την ίδια στιγμή, η πρώην διεθνής Γαλλία απάντησε: «Έχουμε το δικαίωμα να παίξουμε στο Champions League».

«Είναι παράλογο και παράλογο [να αποκλειστούμε]. Όχι, δεν έχω καμία ανησυχία [σχετικά με τη διαιτησία]. Θα παίξουμε τον ημιτελικό μας, όπως είναι δικαίωμά μας.»