Ο Ζιντάν αντιδρά στις πιθανότητές του να προπονήσει τη Γαλλία κάποια μέρα

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου, ο Zinedine Zidane ανταποκρίθηκε στη δυνατότητα να προπονήσει την Εθνική Ομάδα της Γαλλίας στο μέλλον.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει μια καλή ευκαιρία να προπονήσει τη Γαλλία αν φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης και υπάρχει ένα άνοιγμα. Ο πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Νόελ Λε Γκράετ, μόλις επιβεβαίωσε ότι το «Ζιζού «είναι στην κορυφή της λίστας του. Παρόλο που μόλις ξεκίνησε την καριέρα του ως μάνατζερ, ο Ζιντάν έκανε ήδη τόσα πολλά για να θεωρηθεί ως ο πιθανός διαχειριστής της χώρας του. Ο Le Graet πιστεύει ότι έχει καλή σχέση με τον διευθυντή της Ρεάλ Μαδρίτης και είναι ο πρώτος που θα τηλεφωνήσει αν ο Didier Deschamps έφευγε από τη δουλειά. Αλλά μέχρι σήμερα, δεν είχαμε νέα από τον ίδιο τον άνθρωπο.

Μέλη του Τύπου ρώτησαν τον «Ζίζου» για την ευκαιρία να προπονήσει κάποια μέρα την αγαπημένη του χώρα, τελικά αποφάσισε να απαντήσει σήμερα. Δεν είναι μυστικό ότι ο Ζιντάν είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο αγαπημένες φιγούρες στην ιστορία του γαλλικού ποδοσφαίρου. Είναι ακόμη πιο πάνω από αυτό που αντιπροσώπευε κάποτε ο Michel Platini κατά τη δεκαετία του ’80. Με δύο τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάτω από τη ζώνη του ως παίκτη, ο Ζίζου θέλει σίγουρα να γίνει μέλος αυτής της επιλεγμένης ομάδας ατόμων που κέρδισαν τα δύο μεγαλύτερα τρόπαια στην ιστορία του ποδοσφαίρου ως παίκτης και μάνατζερ.

Τι πιστεύει ο Ζιντάν για την προπόνηση της Γαλλίας;

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου, ο Sport πήρε την απάντηση σε μια ερώτηση σχετικά με την πιθανότητα να πάρει το τηλεφώνημα από το Le Great κάποια μέρα. Ο «Zizou’ επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν μπόρεσε να κρύψει το χαμόγελό του όταν του έκαναν την ερώτηση σχετικά με την προπόνηση μιας μέρας στη Γαλλία. «Γνωρίζω τον Noel Le Great εδώ και πολλά χρόνια και έχουμε μια σπουδαία σχέση», είπε. «Η καθοδήγηση της Εθνικής Ομάδας της Γαλλίας μπορεί να είναι ο στόχος μου, μπορεί σίγουρα να είναι ένα από τα πράγματα που κάνω στο μέλλον.

«Σήμερα, βρίσκομαι στη Ρεάλ Μαδρίτης και πρέπει να σκεφτώ τι κάνω εδώ. Αυτές είναι οι ευκαιρίες που έχω και είμαι ένας σκληρός υποστηρικτής της Ρεάλ Μαδρίτης. Έχουν περάσει 20 χρόνια για μένα εδώ. Αυτή είναι η λέσχη που μου έδωσε μια ευκαιρία και την απολαμβάνω αυτή τη στιγμή. Αυτό είναι κάτι που μου αρέσει, κάτι για το οποίο νιώθω παθιασμένος. Μου αρέσει να μιλάω για ποδόσφαιρο και να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Είμαι εδώ αυτή τη στιγμή, αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Αν δουλεύεις κάπου σήμερα, αυτό δεν σημαίνει ότι ξέρεις αν θα πας κάπου αλλού αργότερα».