Ο Ζιντάν αντιδρά στην ξαφνική εγχείρηση γόνατος του Σέρτζιο Ράμο

Μετά τα νέα της χειρουργικής επέμβασης στο γόνατο του Σέρτζιο Ράμο, ο Ζινεντίν Ζιντάν είχε χρόνο να εκφράσει την αντίδρασή του στο ότι δεν είχε τον καπετάνιο του για έξι εβδομάδες.

Το να μην έχουμε τον Σέρτζιο Ράμος για έξι συνεχόμενες εβδομάδες πρέπει να αποτελεί σημαντικό μειονέκτημα για τις φιλοδοξίες του Ζινεντίν Ζιντάν για τον τίτλο της φετινής σεζόν. Ο Ισπανός καπετάνιος λείπει ένα βασικό μέρος της σεζόν σε όλους τους διαγωνισμούς που θα τον εμποδίσουν να παίξει βασικούς αγώνες. Κυρίως, οι αγώνες του Champions League εναντίον της Atalanta είναι αυτοί που μπορεί να επηρεάσουν βαθιά την ομάδα. Αλλά ο Ράμος χρειαζόταν αυτή την επέμβαση με σχετική επείγουσα ανάγκη.

Αν δεν το αντιμετώπισε γρήγορα, υπήρχε πιθανότητα το πρόβλημά του να γίνει πιο σοβαρό όσο περνούσε ο καιρός. Τώρα που ξέρουμε ότι η εγχείρησή του πήγε καλά, ήρθε η ώρα να ακούσουμε τι είχε να πει ο Ζιντάν για την όλη κατάσταση. Από τότε που έφυγε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Ράμος είναι ο πιο σημαντικός παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Σίγουρα, το να μην τον έχουμε στην ομάδα θα βλάψει την ομάδα. Αλλά ο Ζιντάν θέλει να παραμείνει θετικός για την όλη κατάσταση.

Ο Ζιντάν ελπίζει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να ευδοκιμήσει.

Δεν είναι μόνο ο Ramos, άλλοι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης αρχίζουν επίσης να πέφτουν τραυματίες σε μια περίπλοκη σεζόν για το Los Blancos. Ο Ζινεντίν Ζιντάν ανακουφίστηκε μετά την αποψινή νίκη στη Χουέσκα, ειδικά επειδή κέρδισε χωρίς τον καπετάνιο τους. Μέσω του Diario AS, αυτό είπε ο Ζιντάν μετά τον αγώνα: «Εκτιμώ αυτή τη νίκη εξαιτίας αυτού που βιώνουμε. Έχουμε επτά ή οκτώ σημαντικούς απόντες παίκτες, ακόμα και με την πρόσφατη εγχείρηση του αρχηγού μας. Αυτό είναι που έχουμε αυτή τη στιγμή.

«Το μόνο που θέλουμε είναι να έχουμε όλους τους παίκτες μαζί μας. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παλέψουμε. Έστειλα ήδη στον Σέρτζιο ένα μήνυμα. Ξέρω ότι η εγχείρηση πήγε καλά και ξέρουμε ότι θα επιστρέψει στη δουλειά αύριο για να επιστρέψει. Αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία για εμάς. Αυτή η εγχείρηση ήταν σημαντική για να παραμείνει ήρεμος. Έπρεπε να το κάνει γιατί έφτανε ήδη σε ένα όριο. Η διαδικασία ήταν επιτυχής και αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία. Θα αρχίσει να εργάζεται αύριο για να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό».