Ο Ζιντάν αισιόδοξος στην άμυνα του τίτλου της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τη νίκη της Χετάφ

Τα προβλήματα τραυματισμών έχουν ενταθεί για το Los Blancos τελευταία, αλλά λίγο δεν είχε σημασία καθώς προελαύνουν σε μια δεύτερη διαδοχική νίκη La Liga.

Η Ρεάλ Μαδρίτης σφράγισε μια άνετη νίκη 2-0 εναντίον του Χετάφε στο Estadio Alfredo Di Stefano την Τρίτη.

Ο Karim Benzema έβαλε τους οικοδεσπότες στο μπροστινό πόδι στο σήμα της ώρας, σπρώχνοντας μια ισχυρή κεφαλίδα από έναν σταυρό Vinicius Jr. πριν ο Ferland Mendy διπλασιάσει το πλεονέκτημα έξι λεπτά αργότερα.

Οι κάτοχοι τίτλων δεν είχαν πολλά από τα κανονικά τους ονόματα, μεταξύ των οποίων ο καπετάνιος Σέρτζιο Ράμος και ο μαέστρος Τόνι Κρος.

Με μια μακρά και αυξανόμενη λίστα τραυματισμών, ο Ζινεντίν Ζιντάν έπρεπε να είναι δημιουργικός για να στήσει την ομάδα του και επέλεξε τον σχηματισμό 3-4-3 με τον Marvin Park και τον Marcelo να παίζουν ως φτερωτό.

Μιλώντας μετά τον αγώνα, ο Ζιντάν επικρότησε την προσαρμοστικότητα και την ανθεκτικότητα της πλευράς του ως απάντηση στη συνεχιζόμενη κρίση.

«Σήμερα το κάναμε αυτό επειδή έπρεπε να προσαρμοστούμε στην κατάσταση με πολλές απουσίες», δήλωσε το αφεντικό της Ρεάλ Μαδρίτης στους δημοσιογράφους, μέσω της Διευθύνοντος Μαδρίτης.

«Ερμηνεύσαμε τον αγώνα πολύ καλά και χαίρομαι για τους παίκτες γιατί αυτό δεν είναι εύκολο. Ήμασταν πολύ καλοί, ειδικά αμυντικά.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχουν Μαδριδιστές που πιστεύουν ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Είναι το αντίθετο, πάντα πιστεύουν ότι μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα, αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».