Ο Ζιντάν αδιάφορο για την μεγάλης κλίμακας κρίση τραυματισμού της Ρεάλ Μαδρίτης

Ένας φτωχός Los Blancos έριξε δύο κρίσιμα σημεία στον αγώνα τίτλου La Liga στην πιο πρόσφατη επίσκεψή τους στο Κολοσσαίο Alfonso Perez.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει την κρίση τραυματισμού της Ρεάλ Μαδρίτης ως δικαιολογία μετά την ισοπαλία 0-0 με τη Χετάφε την Κυριακή.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έπρεπε να καλέσει παίκτες από την εφεδρική ομάδα του συλλόγου για το ταξίδι στη Χετάφε, αφού δύο νέοι παίκτες με προβλήματα φυσικής κατάστασης εμφανίστηκαν πριν από το παιχνίδι, αφήνοντας το Ζιντάν με μόνο 13 παίκτες εκτός γηπέδου.

Ο Φέρλαντ Μέντι και ο Φέντε Βαλβέρντε ενώθηκαν με τους Σέρτζιο Ράμος, Ραφαέλ Βαράνε, Λούκας Βάσκεζ και Ντάνι Καρβατζάλ στο τραπέζι θεραπείας.

Ο Eden Hazard είχε επιστρέψει στην προπόνηση, αλλά δεν είχε καλή φυσική κατάσταση, ενώ ο Casemiro και ο Nacho Fernandez έχασαν επίσης το παιχνίδι λόγω αναστολής.

«Θα βγούμε από αυτή την κατάσταση», δήλωσε ο Ζιντάν σχετικά με την κρίση τραυματισμού μετά τον αγώνα, σύμφωνα με τον Marca.

«Δεν έχουμε όρια. Θα συνεχίσουμε να πολεμάμε μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Διανοητικά, είμαστε καλά. Πρέπει να ξεκουραστούμε καλά και να συνεχίσουμε να προχωράμε μπροστά.

«Είναι αυτό που είναι. Πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες. Πρέπει να συνεχίσουμε.»

Επόμενο για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα ταξίδι στο Estadio Ramon de Carranza για τον αγώνα La Liga εναντίον του Κάντιθ την Τετάρτη.