Ο επικεφαλής της PSG δίνει μια λέξη για την παράταση του συμβολαίου Neymar

Ο αθλητικός διευθυντής του PSG Leonardo παρείχε κάποιες γνώσεις σχετικά με το συμβόλαιο του Neymar, το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2022.

Paris Saint-Germain αθλητικός διευθυντής Leonardo δήλωσε ότι ο σύλλογος δεν θα σπριντ στην κατασκευή ενός νέου συμβολαίου για αστέρι προς τα εμπρός Neymar.

Η διεθνής συμφωνία της Βραζιλίας θα λήξει τον Ιούνιο του 2022. Ως εκ τούτου, ο 29χρονος θα είναι σε θέση να αναχωρήσει σε μια δωρεάν μεταφορά εάν η PSG δεν ανανεώσει τους όρους μαζί του.

Σύμφωνα με κάποιες φήμες, η Βαρκελώνη σκοπεύει να επαναφέρει την πρώην προοπτική της στο Καμπ Νόου. Ωστόσο, τέτοια πειράγματα δεν ανησυχούν τον επικεφαλής του PSG Leonardo καθώς διατηρεί την πίστη στον Neymar.

Πριν οι Γάλλοι πρωταθλητές έπαιζαν τον Μετς στο φωτιστικό τους Ligue 1 το Σάββατο, ο επικεφαλής του PSG μίλησε στο Canal Plus. «Η επέκταση του Νέιμαρ; Δεν βιαζόμαστε», εξήγησε ο Λεονάρντο.

«Κανείς δεν τρέχει πίσω μας, είμαστε πραγματικά ήσυχοι, έχουμε πολύ καλές και ειλικρινείς αναφορές».

Μετά τη νίκη του Champions League επί Μπάγερν Μονάχου, ο ίδιος ο Βραζιλιάνος επιβεβαίωσε τη διαμονή του στο Parc des Princes. Είπε: «Η παράταση της σύμβασης με την PSG δεν αποτελεί πλέον θέμα».

«Είναι προφανές ότι αισθάνομαι πολύ άνετα και πολύ άνετα εδώ στο Παρίσι Σεν Ζερμέν. Αισθάνομαι πιο ευτυχισμένη από ό, τι ήμουν πριν.»