Ο επικεφαλής της PSG απαντά στις εκθέσεις εξόδου του Pochettino

Ο επικεφαλής του PSG Leonardo απάντησε σε αναφορές ότι ο Mauricio Pochettino επιδιώκει έξοδο εν μέσω Ρεάλ Μαδρίτης και Τότεναμ ενδιαφέρον.

Ο Λεονάρντο πρότεινε ότι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν θα φύγει από το Παρίσι Σεν Ζερμέν καθώς το συμβόλαιό του τον συνδέει ακόμα με τη γαλλική λέσχη.

Δημοσιεύματα εμφανίστηκαν την Κυριακή υποστηρίζοντας ότι ο Pochettino ενημέρωσε την PSG για την επιθυμία του να φύγει από τη λέσχη εν μέσω ενδιαφέροντος από τους γίγαντες La Liga Ρεάλ Μαδρίτης και πρώην σύλλογο Τότεναμ.

Ο 49χρονος αντικατέστησε τον Thomas Tuchel ως διευθυντή PSG τον Ιανουάριο με συμφωνία ενάμισι έτους, με δυνατότητα παράτασης για άλλους 12 μήνες.

Ως εκ τούτου, ο Λεονάρντο πρότεινε ότι ο Ποτσετίνο δεν θα πακετάρει τις βαλίτσες του σύντομα.

«Ο Mauricio Pochettino έχει δύο χρόνια στο συμβόλαιό του με την PSG και είμαστε πολύ χαρούμενοι», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου στην Ευρώπη 1 για το μέλλον του προπονητή.

Ο Pochettino έχει κερδίσει 24 από τους 34 αγώνες του (D3 L7) επικεφαλής των Παριζιανών. Η Αργεντινή έκλεισε τη σεζόν με το Κύπελλο Γαλλίας και το γαλλικό Super Cup δόξα, αλλά απέτυχε να αποτρέψει την PSG παράδοση του τίτλου Ligue 1 στη Λιλ.

Παρά τις εικασίες, εξακολουθεί να διατηρεί «ιδιαίτερη αγάπη» για τον σύλλογο και θα σέβεται όποια απόφαση παίρνει το διοικητικό συμβούλιο — ακόμα κι αν αυτό συνεπάγεται τη συνέχιση της διευθύντριας.