Ο επικεφαλής της MLS προσφέρει ενημέρωση σχετικά με ανανεωμένες συνδέσεις Lionel Messi

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ θα είναι διαθέσιμος ως ελεύθερος πράκτορας το επόμενο καλοκαίρι.

Ο επίτροπος της Major League Soccer (MLS) Ντον Γκάρμπερ επιβεβαίωσε ότι υπάρχει συγκεκριμένο ενδιαφέρον να φέρουμε τον Λάιονελ Μέσι στο πρωτάθλημα.

Ο Μέσι απέχει λίγους μήνες από τη λήξη της τρέχουσας συμφωνίας του στο Παρί Σεν Ζερμέν. Επί του παρόντος, δεν υπάρχει προοπτική υπογραφής νέας συμφωνίας στο Parc des Princes, η οποία έχει οδηγήσει σε εικασίες για το μέλλον του.

Ο Μέσι πιθανότατα θα αποκαλύψει την απόφασή του για μεταγραφή μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αλλά αυτό δεν έχει σταματήσει τις λέσχες MLS από το να ξεκινήσουν τις προσπάθειές τους για την επίτευξη της ιστορικής συμφωνίας.

«Υπήρξε ενδιαφέρον για τον Μέσι. Πιστεύουμε πολλά. Ωστόσο, στη διατύπωση των κανόνων, έτσι αυτή τη στιγμή είναι υπό σύμβαση και στη συνέχεια θα αποφασίσει τι να κάνει», δήλωσε ο επίτροπος MLS.

«Θα ήταν φανταστικό να έχουμε κάποιον σαν αυτόν στο πρωτάθλημα μας, κάποιον του κύρους του που μπορεί να προσφέρει μια παγκόσμια πλατφόρμα για να μιλήσει για την MLS, ακόμη και πέρα από τα σύνορα των χωρών μας.

«Δεν θα με εξέπληττε αν ακούγαμε περισσότερες φωνές για τον Μέσι ειδικότερα.»

Εκτός από τις πλευρές της MLS, η Βαρκελώνη μπορεί επίσης να πιέσει για να φέρει τον θρύλο της λέσχης πίσω στο Camp Nou. Ωστόσο, οι μνηστήρες πρέπει να προετοιμαστούν για να αντιμετωπίσουν σκληρή αντίσταση από την PSG, οι οποίοι είναι γνωστοί για το ότι δεν αφήνουν τους πρωταγωνιστές τους χωρίς μάχη.