Ο επικεφαλής της Σεβίλλης Monchi σηκώνει το καπάκι σχετικά με τις συνομιλίες μεταφοράς Kounde με την Chelsea

Καθώς το παράθυρο μεταφοράς πλησιάζει τις τελευταίες ώρες της, ο Monchi έχει άρει τις συνομιλίες μεταξύ Σεβίλλης και Τσέλσι για τον Jules Kounde.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Σεβίλλης, Monchi, επιβεβαίωσε ότι η Τσέλσι υπέβαλε προσφορά για τον Jules Kounde την περασμένη εβδομάδα, αλλά δεν έχει έρθει σε επαφή από τότε.

Με συμφωνία για τον Ρομέλου Λουκάκου, η Τσέλσι γύρισε το βλέμμα της στη Λα Λίγκα. Ωστόσο, μια σύμβαση δανείου για τον Saul Niguez είναι απίθανη, καθώς η Ατλέτικο Μαδρίτης ήθελε να συμπεριλάβει μια υποχρέωση αγοράς ύψους 40 εκατ. ευρώ για τον μέσο. Ο Kounde, από την άλλη πλευρά, υπήρξε ύψιστη προτεραιότητα, ιδίως καθώς παραμένει το ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους.

Ενώ η Τσέλσι έκανε πράγματι μια προσφορά για τον υπερασπιστή, δεν είχε την τιμή που ζητούσε η Σεβίλλη. Η πλευρά της Ανδαλουσίας έστειλε μια αντιπροσφορά, αλλά δεν έχει ακούσει ακόμα νέα από τους Ευρωπαίους πρωταθλητές.

«Υπάρχουν δυνατότητες που θα μπορούσε να αφήσει από τώρα μέχρι τις 00.00 [CET], όπως έχουν οι συμπαίκτες του λόγω της ρήτρας του», δήλωσε ο Monchi, όπως ανέφερε ο Orgullo de Nervion.

«Ναι, υπήρξε ενδιαφέρον από μια λέσχη που άρεσε στον παίκτη, η οποία ήταν η Τσέλσι. Η πρώτη επίσημη προσφορά που λάβαμε ήταν την Τετάρτη, με ένα ποσό που δεν ικανοποιούσε τις απαιτήσεις μας και βασίστηκε στην Chelsea πώληση ενός παίκτη.

«Απαντήσαμε με μια αντιπροσφορά που είχε ημερομηνία λήξης, η οποία ήταν την Παρασκευή. Από την Παρασκευή, μέχρι τώρα, δεν υπήρξε καμία απολύτως επαφή με την Τσέλσι.

«Στην πρώτη προσφορά για τον Kounde, απαντήσαμε με μια δική μας ιδέα. Ο καθένας φροντίζει τα δικά του συμφέροντα, και ο σύλλογος έχει σεβαστεί εκατό τοις εκατό όταν έχει υπάρξει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, και ο παίκτης δεν πίστευε ότι ήταν βολικό.

«Η ρήτρα [απελευθέρωσης] του Kounde δεν ήταν ποτέ 90 εκατ. ευρώ, αλλά 80 εκατ. ευρώ.»