Ο επικεφαλής της Ρεάλ Μαδρίτης Περέζ ενημερώνει για τις ανανεώσεις των Modric & Ramos

Οι τρέχουσες συμφωνίες του ισπανικού κέντρου καθώς και του κροατικού μαέστρου πρόκειται να λήξουν στο τέλος αυτής της σεζόν.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Περέζ επιβεβαίωσε ότι ο Λούκα Μοντρίτς συμφώνησε να υπογράψει παράταση συμβολαίου με τη λέσχη.

Ο Modric αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης από την άφιξή του από το Τότεναμ το 2012. Έκτοτε χαρακτήρισε 384 φορές και κέρδισε 16 μεγάλες διακρίσεις στο διάσημο λευκό πουκάμισο.

«Ο Modric υπέγραψε ή [μάλλον] καταλήξαμε σε συμφωνία», δήλωσε ο Perez στην ισπανική ραδιοφωνική εκπομπή El Larguero. «Με τον Modric είχαμε μια συμφωνία εδώ και αρκετό καιρό.»

Ένα άλλο κρίσιμο αστέρι του Λος Μπλάνκος πλησιάζει το τέλος του τρέχοντος συμβολαίου του — καπετάνιος Σέρτζιο Ράμος. Το ισπανικό κέντρο, όπως έχουν τα πράγματα, θα αφήσει τον σύλλογο δωρεάν στο τέλος της σεζόν, αφού φέρεται να απορρίψει πολλαπλές προσφορές ανανέωσης.

Ο επικεφαλής της Ρεάλ Μαδρίτης πρόσθεσε στον Ράμος: «Σαφώς, δεν είναι στην ίδια κατάσταση.

«Δεν ξέρω γιατί δεν έχουμε μιλήσει πολλές φορές. Δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν.

«Αγαπώ τον Ράμος σαν να ήταν γιος μου, έκανα γι’ αυτόν ό, τι μπορούσα. Αναγνωρίζω όλα όσα έχει κάνει. Αλλά εσύ δεν πρόκειται να με ενθαρρύνεις να πληρώσω περισσότερο τον Σέρτζιο Ράμος. Η κατάσταση είναι αυτή που είναι, το ξέρει κι αυτός. Ας ολοκληρώσουμε τη σεζόν και να δούμε τι θα γίνει.

«Μόλις τελειώσει η σεζόν, πρέπει να δω τι θα συμβεί την επόμενη σεζόν, η οποία θα είναι χειρότερη από αυτή, αν συνεχιστεί η COVID-19».