Ο επικεφαλής της Μπάγερν ενημερώνει για το μέλλον του στόχου μεταφοράς Τσέλσι

Μια μεγάλη απόφαση περιμένει για το μέλλον της γερμανικής σταρ καθώς φημολογείται ενδιαφέρον από την πλευρά της Πρέμιερ Λιγκ Τσέλσι μεγαλώνει.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μπάγερν Μονάχου Karl-Heinz Rummenigge σκοπεύει να πραγματοποιήσει συνομιλίες με τον Niklas Sule το καλοκαίρι για να αποφασίσει για το μέλλον του κέντρου της πλάτης.

Ο Sule, ο οποίος είναι στα βιβλία της Μπάγερν από το 2017, θα είναι εκτός συμβάσεως το καλοκαίρι του 2022. Οι αναφορές λένε ότι ο Μπάγερν δεν του προσφέρει παράταση. Η άφιξη του Dayot Upamecano από την RB Leipzig το καλοκαίρι, εν τω μεταξύ, έχει εντείνει τις αμφιβολίες μόνο λόγω του μεγαλύτερου βάθους του ανταγωνισμού για την επόμενη σεζόν.

Αυτά τα γεγονότα έχουν προειδοποιήσει τους πιθανούς μνηστήρες για πιθανή μεταφορά για τον Σουλ. Η Τσέλσι, για παράδειγμα, είναι μεταξύ τους με τον νέο μάνατζερ τους Thomas Tuchel φέρεται να «πολύ πρόθυμος» σε μια συμφωνία.

«Θέλουμε τους καλούς Γερμανούς παίκτες της εθνικής ομάδας στην FC Bayern. Niklas εξακολουθεί να έχει ένα έτος της σύμβασης», δήλωσε ο Rummenigge στο ZDF.

«Θα κάνουμε συνομιλίες και θα δούμε πού θα οδηγήσουν. Θα εξετάσουμε το όλο θέμα σοβαρά και ήρεμα μέχρι το καλοκαίρι.

«Η Corona (πανδημία COVID-19) έχει επίσης προκαλέσει οικονομική ζημία στην FC Bayern.

«Εάν βρούμε λύση, είμαστε ευτυχείς να επεκτείνουμε τη σύμβαση, αλλά αυτό θα είναι εφικτό μόνο υπό ορισμένες προϋποθέσεις».

Sule έχει κάνει 25 εμφανίσεις σε όλους τους διαγωνισμούς για την Μπάγερν αυτή τη σεζόν, συμπεριλαμβανομένων 15 στην Μπουντεσλίγκα.