Ο επιθετικός της Νάπολι επιταχύνει την ανάκαμψη μπροστά από τους προκριματικούς WC της Νιγηρίας

Ο επιθετικός της Νάπολι και ο διεθνής Victor Osimhen της Νιγηρίας κάνει μεγάλα βήματα προς την επιστροφή του πριν από τους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Η Νάπολι προς τα εμπρός Victor Osimhen εργάζεται σκληρά για την ανάρρωσή του πριν από τους αγώνες προκριματικού Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νιγηρίας το 2022.

Οι Super Eagles θα αντιμετωπίσουν τη Λιβερία στις 13 Νοεμβρίου και το Πράσινο Ακρωτήριο τρεις ημέρες μετά από αυτό, καθώς δείχνουν αυτοπεποίθηση ότι θα προχωρήσουν.

Μετά από μια νίκη εναντίον της Salernitana, η πλευρά Serie A άνοιξε προπονήσεις την Τρίτη. Ωστόσο, οι εκθέσεις επιβεβαίωσαν ότι η Osimhen ήταν μέρος του προγράμματος διεξήγαγε ατομική εκπαίδευση.

Napoli No.9 υπέστη ένα ζήτημα μοσχαριού στο δεξί του πόδι σε μια προπόνηση πριν από τη σύγκρουση εναντίον Salernitana. Αν και οι ιατρικές αναφορές από τον σύλλογο δείχνουν ότι ο Νιγηριανός δεν είχε σοβαρό τραυματισμό.

Ανεξάρτητα από το πρόβλημά του, οι ηγέτες της Serie Α δεν θα διακινδυνεύσουν να τον παίξουν εναντίον Legia Warsaw το βράδυ της Πέμπτης στο Europa League.

Στην πραγματικότητα, ο διευθυντής του Azzurri Luciano Spaletti ενημέρωσε ότι ο Osimhen θα επιστρέψει στη θέση του στο γήπεδο την Κυριακή εναντίον της Βερόνας στη Serie A.

Η διεθνής Νιγηρία έχει 11 στόχους σε συνδυασμό για τη λέσχη και τη χώρα. Δύο από τα οποία προήλθαν από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου εναντίον του Πράσινου Ακρωτηρίου και της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας.

Οι Σούπερ Αετοί θα υπολογίζουν στο καλύτερο φόργουορντ για τους προκριματικούς… έχοντας επιβεβαιώσει την επιστροφή του στην ομάδα της Νάπολι αυτό το Σαββατοκύριακο.