Ο επιθετικός της Άρσεναλ παίρνει τη φανέλα No.14 του Thierry Henry μετά την υπογραφή νέας συμφωνίαςΟ επιθετικός της Άρσεναλ παίρνει τη φανέλα No.14 του Thierry Henry μετά την υπογραφή νέας συμφωνίας

Οι Gunners επέκτειναν το συμβόλαιο ενός από τους πιο ελπιδοφόρους μπροστά από την επόμενη σεζόν.

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε ότι ο Έντι Νκετάια υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο στο κλαμπ.

Ο επιθετικός είχε απορρίψει αρκετές προσφορές συμβολαίων με το σύλλογο, καταρρίποντας την παλιά συμφωνία του με τα Εμιράτα. Ωστόσο, μετά από μια επιτυχημένη εκστρατεία 2021-22, έχει πλέον δεσμεύσει το μέλλον του στους Gunners.

Ο Nketiah γίνεται το τελευταίο αστέρι της ακαδημίας στην Άρσεναλ που κερδίζει παράταση συμβολαίου. Πριν από αυτόν, ο Μπουκάγιο Σάκα και ο Εμίλ Σμιθ-Ρόου είχαν υπογράψει νέες συμφωνίες με τους Gunners.

Με το νέο συμβόλαιο ο Nketiah θα αναλάβει τη θρυλική φανέλα Νο.14 της Άρσεναλ, η οποία ανήκε στον κορυφαίο σκόρερ της ομάδας Thierry Henry.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Μικέλ Αρτέτα εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη νέα συμφωνία του Nketiah.

«Χαίρομαι που ο Eddie μένει μαζί μας», είπε ο διευθυντής της Arsenal.

«Αντιπροσωπεύει αυτό που είμαστε και όλες τις αξίες του συλλόγου.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχει επεκτείνει το συμβόλαιό του και τώρα πρέπει να πάμε στη δουλειά και να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε το μεγάλο ταλέντο και το άτομο που έχουμε μέσα του».

Η Άρσεναλ θα ξεκινήσει την προεκλογική της εκστρατεία με ένα φιλικό παιχνίδι εναντίον της Νυρεμβέργης στις 8 Ιουλίου. Στη συνέχεια, οι Gunners θα αναλάβει Everton και Orlando City στους επόμενους αγώνες τους πριν από την έναρξη της νέας σεζόν.