Ο Εμμανουέλ Πετίτ κάνει την τελική πρόβλεψη του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Εμμανουέλ Πετίτ προέβλεψε το αποτέλεσμα για τον επερχόμενο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι.

Ο Εμμανουέλ Πετί πιστεύει ότι η έλλειψη κλινικής αιχμής της Τσέλσι θα μπορούσε να δώσει τον τίτλο του Τσάμπιονς Λιγκ στο Μάντσεστερ Σίτι.

Οι δύο σύλλογοι της Premier League συναντιούνται το βράδυ του Σαββάτου στο Πόρτο της Πορτογαλίας για έναν τελικό όλων των αγγλικών. Οι Blues κατευθύνονται στην ισοπαλία έχοντας κερδίσει τις τελευταίες δύο συναντήσεις τους με την City τις τελευταίες εβδομάδες.

Αλλά αν και εντυπωσιασμένος από την αμυντική πρόοδο του πρώην συλλόγου του υπό τον Thomas Tusel, ο Petit πιστεύει ότι οι επιτιθέμενοι της Chelsea δεν είναι αρκετά κλινικοί για έναν αγώνα που θα μπορούσε να προσφέρει πολύ λίγες ευκαιρίες για γκολ.

«Όταν πρόκειται για έναν τελικό, και ολόκληρη η σεζόν σας κρέμεται από ένα παιχνίδι, πρέπει να είστε κλινικοί και στους δύο τομείς μπροστά από το γκολ», είπε ο πρώην μέσος του Blues Paddy Power.

«Αμυντικά με την Τσέλσι, αυτό είναι εγγυημένο. Αλλά μπροστά δεν είμαι τόσο σίγουρος.

«Σε έναν τελικό μπορεί να έχετε μόνο δύο ή τρεις ευκαιρίες να σκοράρει, και θα πρέπει να τους πάρει. Η Τσέλσι έχει πάρα πολλούς παίκτες που χρειάζονται τέσσερις ή πέντε ευκαιρίες να σκοράρουν.

«Η Μάντσεστερ Σίτι έχει παίκτες που χρειάζονται μόνο μία ευκαιρία. Δεν νομίζω ότι θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες σε αυτό το παιχνίδι, έτσι City είναι η καλύτερη επιλογή για μένα.

«Γι’ αυτό νιώθω ότι η Σίτυ θα κερδίσει τον τελικό.»

Ο Μάικλ Όουεν και ο Όουεν Χάργκριβς υποστήριξαν την πόλη για να κερδίσουν τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.