Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ντόρτμουντ ξέρει πού θα παίξει ο Haaland την επόμενη σεζόν

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο BBC, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μπορούσια Ντόρτμουντ αποκάλυψε ότι ήδη γνωρίζει πού θα παίξει ο Έρλινγκ Χάαλαντ την επόμενη σεζόν.

Το μέλλον του Erling Haaland είναι μια μεγάλη ανησυχία για την Borussia Dortmund αυτή τη στιγμή, αλλά ο CEO τους δεν ανησυχεί καν γι ‘αυτό. Στην πραγματικότητα, φαινόταν αρκετά χαλαρός κατά τη διάρκεια της πιο πρόσφατης συνέντευξής του στο BBC Sport. Πήρε χρόνο να έρθει μετά το ξεφάντωμα των δαπανών του Πεπ Γκουαρντιόλα τα τελευταία πέντε χρόνια στο Μάντσεστερ Σίτι. Αλλά κανείς δεν μίλησε για το υπαινιγμό που άφησε για το μέλλον του Erling Haaland και το πιθανό επόμενο κλαμπ του. Ο Hans-Joachim Watzke αποκάλυψε ότι ήδη ξέρει πού θα παίξει ο νεαρός την επόμενη σεζόν.

Επίσης, άφησε να εννοηθεί ότι θα λάβουν μια τεράστια προσφορά ανεξάρτητα από το σύλλογο που προέρχεται από το επόμενο καλοκαίρι. Είναι τόσο απλό όσο αυτό: το Dortmund θα πουλήσει Haaland φέτος το καλοκαίρι ενός συλλόγου που προσφέρει πάνω από 150 εκατομμύρια ευρώ. Αν αυτό δεν συμβεί, δεν τους πειράζει να περιμένουν άλλο ένα χρόνο και να δεχτούν 70 εκατομμύρια ευρώ για κάθε σύλλογο. Ο Watzke περιέγραψε την κατάσταση του Borussia Dortmund και εξήγησε γιατί δεν χρειάζεται πραγματικά να πουλήσουν κανέναν από τους παίκτες τους αυτό το καλοκαίρι.

Ο Γουάτζκε καταλαβαίνει τον Μίνο Ραϊόλα.

Αυτό είπε ο Watzke στο BBC Sport: «Όταν η Covid-19 χτύπησε, δεν είχαμε χρέος. Ούτε ένα ευρώ. Εξαιτίας αυτού, είναι μια άνετη κατάσταση. Δεν χρειάζεται να πουλήσουμε έναν παίκτη. Αυτό είναι σημαντικό. Οι πλούσιοι σύλλογοι στον κόσμο, πρέπει να γνωρίζουν πότε θέλουν έναν παίκτη από Μπορούσια Ντόρτμουντ υπάρχουν δύο δυνατότητες. Το πρώτο είναι ότι τους λέω ότι δεν έχουν καμία ελπίδα. Άλλες φορές, θα τους πω «αυτό είναι το τίμημα». Τότε πρέπει να ξέρουν ότι αυτό είναι το τίμημα. Δεν είναι άλλο τίμημα. Είμαστε ξεκάθαροι. Είμαστε πολύ ειλικρινείς.

«Βαρέθηκα τις φήμες για τον Haaland. Πέρυσι το καλοκαίρι, όλοι στην Αγγλία, όλοι στην Ευρώπη, κάθε δημοσιογράφος είπαν στο κοινό «ο Jadon Sancho θα παίξει για την Manchester United ή οπουδήποτε». Αλλά εξακολουθεί να παίζει για την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Τώρα όλοι γράφουν «Ο Erling Haaland θα παίξει την επόμενη σεζόν για τη Ρεάλ Μαδρίτης ή για τη Βαρκελώνη, ή για αυτό ή αυτό». Ο μόνος τρόπος είναι να φροντίσουμε μετά την 1η Σεπτεμβρίου όπου παίζει. Νομίζω ότι ξέρω που θα παίξει, αλλά αυτό είναι το μόνο που έχω να πω. Ο Μίνο είναι ξεχωριστός τύπος. Θέλει να κάνει την καλύτερη συμφωνία για τον παίκτη του. Αυτή είναι η δουλειά του. Ξέρω τον Μίνο πολύ καλά. Ο Μίνο με ξέρει πολύ καλά. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Όλοι ξέρουν τι θέλει να κάνει ο άλλος».