Ο διευθυντής PSG Leonardo δίνει ενημέρωση σχετικά με το συμβόλαιο του Mappe

Ο διευθυντής του PSG Λεονάρντο αποκάλυψε ότι ο σύλλογος πιέζει σκληρά για να πείσει τον Κάλιαν Μμπάπε να δεσμευτεί σε νέο συμβόλαιο.

Οι PSG κάνουν ό, τι μπορούν για να κρατήσουν τον σούπερ σταρ Mappe στο κλαμπ.

Ο Γάλλος έχει αυξηθεί σε στυλ και ποιότητα τα τελευταία χρόνια και έχει πάρει το παιχνίδι του στο επόμενο επίπεδο.

Ωστόσο, η PSG αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να χάσει το πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο της.

Η τρέχουσα συμφωνία του Mappe λήγει στο τέλος της σεζόν 2021-2022. Λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες επιδόσεις του, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μια σειρά ευρωπαϊκών πλευρών ενδιαφέρεται για την πρόοδο προς τα εμπρός.

Μέχρι στιγμής, η Ρεάλ Μαδρίτης και το Λίβερπουλ παραμένουν οι πιο εξέχουσες πλευρές που συνδέονται με την 22χρονη.

Ωστόσο, ο αθλητικός διευθυντής του PSG Λεονάρντο είναι πεπεισμένος ότι ο σύλλογος θα εξασφαλίσει το μέλλον του μέλλοντος και επέμεινε ότι οι συνομιλίες διεξάγονται.

«Σχετικά με το συμβόλαιο της Kylian Mbappe, μιλάμε εδώ και πολύ καιρό», είπε στην France Bleu.

«Πριν, ήταν κυρίως για να είμαστε σαφείς σχετικά με τη θέση μας και τι θέλουμε. Εκεί, νομίζω ότι φτάνουμε στο σημείο όπου πρέπει να λάβουμε μια θέση και μια απόφαση. Έχουμε έναν καλό ανοιχτό διάλογο».

Εκτός από την εργασία για την επέκταση του Mbappe, ο Leonardo αποκάλυψε επίσης νέες συμφωνίες για έναν αριθμό άλλων βασικών παραγόντων που αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης.

Συνέχισε: «Neymar, είναι στο σωστό δρόμο, αλλά στο τέλος αποφασίζει πότε να υπογράψει και δεν ισχύει ακόμα. Είμαστε στην ίδια σελίδα, νομίζω, το ίδιο και για τον Ντι Μαρία και τον Μπερνάτ».

«Αυτά είναι τα τέσσερα θέματα που συζητούμε. Η ιδέα είναι να φτάσουμε εκεί το συντομότερο δυνατόν, διότι από την πλευρά μας, έχουμε την πρόθεση να ανανεώσουμε και τα τέσσερα».