Ο διευθυντής του Βελγίου δίνει ανησυχητική ενημέρωση τραυματισμών για τη Romelu Lukaku

Ο επιθετικός της Τσέλσι έφυγε κουτσαίνοντας από το γήπεδο στο πρώτο μισό της σύγκρουσης του Βελγίου με την Ολλανδία.

Ο νέος τραυματισμός της Romelu Lukaku «δεν φαίνεται καλός’, σύμφωνα με το διευθυντή του Βελγίου Ρομπέρτο Μαρτίνεζ.

Ο επιθετικός τραυματίστηκε κατά την ήττα του Βελγίου με 4-1 εναντίον της Ολλανδίας την Παρασκευή.

Ο δεξιός αστράγαλος του Lukaku λυγίζει αδέξια κατά τη διάρκεια μιας πρόκλησης με τον Nathan Ake της Netherland, αναγκάζοντάς τον να εγκαταλείψει το γήπεδο στο 23ο λεπτό.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Martinez αποκάλυψε ότι ο Lukaku πιθανότατα θα έχανε τους εναπομείναντες αγώνες του Βελγίου κατά τη διάρκεια του τρέχοντος διεθνούς διαλείμματος.

«Δεν φαίνεται καλό. Στραμπούληξε τον αστράγαλό του», δήλωσε ο Martinez στους δημοσιογράφους.

«Πρέπει να περιμένουμε 48 ώρες για τη μαγνητική τομογραφία, αλλά θα εκπλαγώ αν είναι ακόμα σε δράση στα επόμενα παιχνίδια. Αυτή είναι η αίσθησή μου.»

Η νέα οπισθοδρόμηση στους τραυματισμούς έρχεται μετά τη βίαιη εκστρατεία του Lukaku στο Τσέλσι. Ο επιθετικός αγωνίστηκε να ανταπεξει την τιμή των 97,5 εκατομμυρίων λιρών, με μια αμφιλεγόμενη συνέντευξη να τον πιέζει ακόμα περισσότερο στο Stamford Bridge.

Σύμφωνα με αγγλικές πηγές, ο παίκτης είναι πρόθυμος να επιστρέψει στην Inter. Ωστόσο, η Τσέλσι θα έπρεπε να αποδεχθεί μια σημαντική οικονομική ζημία αν τον άφηναν να φύγει με ένα φτηνό τέλος μεταφοράς.

Εκτός από το Nerazzurri, η Μπάγερν Μονάχου και η Βαρκελώνη είναι επίσης eyeing κινήσεις για Lukaku. Η ανάφλεξη ενός πολέμου προσφορών μεταξύ των ενδιαφερόμενων μερών θα μπορούσε να ωφελήσει την Τσέλσι. Αλλά αυτά τα συγκεκριμένα κλαμπ είναι διαβόητα για την έντονη σάρωση της αγοράς για να βρουν ευκαιρίες.