Ο διευθυντής της Γιουβέντους ενημερώνει για το μέλλον της Ντιμπάλα

Ο τραυματισμένος Αργεντινός θα είναι εκτός συμβάσεως με τη Γιουβέντους στο τέλος της εκστρατείας 2021/22.

Ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους Fabio Paratici ανακοίνωσε ότι ο σύλλογος παραμένει κλειδωμένος σε συνομιλίες συμβολαίου με τον Paulo Dybala, ο οποίος έχει μείνει μόνο πάνω από ένα χρόνο στην τρέχουσα συμφωνία του.

Οι εικασίες για το μέλλον του Ντιμπάλα είναι διαδεδομένη εδώ και αρκετό καιρό. Έχει συνδεθεί με μια έξοδο τις τελευταίες σεζόν και φέρεται να πλησίασε σε κίνηση της Premier League με την Manchester United το 2019.

Αλλά ο 27χρονος, ο οποίος ψηφίστηκε ως ο Serie A MVP την περασμένη σεζόν, παραμένει ανοικτός στην παράταση της εξαετούς διάρκειας του στο Τορίνο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία, ωστόσο, φέρεται να επιθυμεί συμφωνία ύψους 15 εκατ. ευρώ ανά σεζόν μέχρι το 2025, παρά το γεγονός ότι η Γιουβέντους μπορεί να προσφέρει μόνο €10 εκατ. ανά σεζόν.

«Μιλάμε για την ανανέωση της σύμβασης, θα συνεχίσουμε να μιλάμε γι ‘αυτό τις επόμενες ημέρες και μήνες», δήλωσε ο Paratici Sky Sport Italia.

Ένας τραυματισμός συνδέσμου, εν τω μεταξύ, έχει αποδυναμώσει τον Dybala σε κάθε ένα από τα τελευταία 12 παιχνίδια του συλλόγου σε όλες τις διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένης της νίκης 3-0 πρωταθλήματος της Δευτέρας επί του Crotone.

«Ο Dybala εξακολουθεί να έχει μερικά προβλήματα, είναι σε μια κούνια, μερικές μέρες είναι λίγο καλύτερος, άλλοι είναι λίγο χειρότερος», είπε ο Paratici πριν τον αγώνα.

«Την Τετάρτη, κοίταξε μπροστά, μετά υπέφερε λίγο πόνο, οπότε δεν είναι διαθέσιμος.»