Ο διαιτητής ζητά συγγνώμη από Lampard & Everton μετά την καταγγελία του Man City

Η Έβερτον κατέθεσε επίσημη καταγγελία στην Premier League αφού τους αρνήθηκαν ποινή για την απώλεια 1-0 στο Μάντσεστερ Σίτι το Σαββατοκύριακο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της PGMOL Μάικ Ράιλι ζήτησε συγγνώμη από τον πρόεδρο της Έβερτον Μπιλ Κένραϊτ και τον διευθυντή Φρανκ Λάμπαρντ.

Το ζευγάρι έμεινε εξοργισμένο όταν μια απόφαση VAR αρνήθηκε στην Έβερτον ποινή στην ήττα 1-0 του Σαββάτου με 1-0 στο Μάντσεστερ Σίτι, αφού ο Ρόντρι εμφανίστηκε να χρησιμοποιεί το πάνω χέρι του για να ελέγξει μια αναπήδηση μπάλα μέσα στο κουτί, λίγο μετά ο Phil Foden έβαλε την πλευρά του Pep Guardiola μπροστά στο Goodison Park.

Ο διαιτητής Paul Tierney και ο διαιτητής της VAR Chris Kavanagh απέρριψαν τις διαμαρτυρίες της Έβερτον. Ο Tierney έδωσε ακόμα και στον προπονητή της πρώτης ομάδας Ashley Cole κίτρινη κάρτα για τις διαμαρτυρίες του στην τελική σφυρίχτρα.

Σύμφωνα με την Sky Sports, η Ράιλι κάλεσε τον Κένραϊτ και τον Λάμπαρντ για να απολογηθούν για το περιστατικό.

Μπορούν οι λάμπες να αναπηδήσουν;

Ο Λάμπαρντ δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος από την τελετή του Σαββατοκύριακου, καθώς έπεφτε στην τρίτη ήττα του στην έναρξη πέντε αγώνων που ήταν υπεύθυνος για την Έβερτον.

Το πρώην αφεντικό της Τσέλσι θα ελπίζει να επαναφέρει τα πράγματα στο σωστό δρόμο την Πέμπτη στο Κύπελλο FA. Έβερτον παίζουν μη-πρωτάθλημα πλευρά Boreham Wood στον πέμπτο γύρο στο σπίτι. Είναι το βαρύ φαβορί για να προχωρήσει στον επόμενο γύρο του διαγωνισμού, ξεκινώντας με αποδόσεις 1,14.