Ο διάδοχος του Ζιντάν; Ο Nagelsmann αντιδρά στους συνδέσμους της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο διευθυντής της RB Leipzig έχει αναχαιτίσει ως πιθανός αντικαταστάτης του Zidane στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά την εντυπωσιακή του πρόοδο. Ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν κολακεύεται από αναφορές που τον συνδέουν με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν παρασύρεται ούτε από απλές φήμες.

Ο Γερμανός εξακολουθεί να είναι μόλις 33 ετών, ωστόσο το απόθεμά του έχει αυξηθεί σταδιακά από τότε που ανέλαβε την ευθύνη του Hoffenheim τον Φεβρουάριο του 2016. Τα αποτελέσματά του και το στυλ του ποδοσφαίρου του έχουν κερδίσει αμέτρητες επαίνους, προκαλώντας συνδέσεις με μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο Nagelsmann ήταν πάντα ικανοποιημένος με την εκμάθηση των σχοινιών στην πατρίδα του και έχει ακμάσει από τότε που έγινε μάνατζερ της Λειψίας το 2019, κερδίζοντας 42 από τους 73 αγώνες του (D19 L12) που ήταν επικεφαλής στο Red Bull Arena.

Οδηγώντας τον γερμανικό σύλλογο σε έκπληξη ημιτελικό του Champions League, μαζί με τον τερματισμό της Bundesliga την περασμένη σεζόν, φέρεται να έκανε τον Nagelsmann δυνητικό διάδοχο του Zinedine Zidane στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Υπάρχουν σίγουρα χειρότερα πράγματα για να διαβάσετε», δήλωσε ο Nagelsmann Sky Sport Germany στους συνδέσμους της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Αλλά ξέρω επίσης ότι τα πράγματα που γράφονται στις εφημερίδες δεν είναι πάντα αλήθεια.»

Το μέλλον του Ζιντάν έχει αμφισβητηθεί μετά από μια έκπληξη ήττα του Copa del Rey στην ισπανική τρίτη πλευρά Alcoyano την Τετάρτη. Ωστόσο, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε Alaves 4-1 το Σάββατο για να επιστρέψει στη νίκη τρόπους στη La Liga.

Το Νάγκελσμαν, εν τω μεταξύ, έχει συμβόλαιο στη Λειψία μέχρι το καλοκαίρι του 2023.