Ο Γουόλκοτ πονάει για την επιστροφή του Ράμσεϊ στην Άρσεναλ.

Ο Θίο Γουόλκοτ είναι της άποψης ότι ο πρώην συμπαίκτης του στην Άρσεναλ, Άαρον Ράμσεϊ, πρέπει να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Θίο Γουόλκοτ πιστεύει ότι ο Άαρον Ράμσεϊ θα ήθελε να επιστρέψει στην Άρσεναλ με εικασίες ότι η Γιουβέντους δεν τον χρειάζεται πια.

Η ομάδα Serie A πήρε στα χέρια του τον μέσο δωρεάν το 2019. Πριν την αναχώρησή του, ο Ράμσεϊ πέρασε 11 χρόνια με τους Πυροβολητές.

Ωστόσο, η διεθνής Ουαλία αγωνίστηκε να βρει τον ίδιο ρυθμό στο Τορίνο αφού έφυγε από την Premier League. Ο Ράμσεϊ μόλις έκανε πέντε εμφανίσεις για τον Μπιανκονέρι αυτή τη σεζόν.

Και τώρα, φήμες λένε ότι η Γιουβέντους σχεδιάζει να τον ξεφορτώσει κατά τη διάρκεια της επικείμενης θυρίδας μεταφοράς.

Walcott και Ramsey ήταν συμπαίκτες για δέκα χρόνια, και το Southampton winger πιστεύει ότι τώρα θα ήταν μια καλή στιγμή για τον πρώην συνάδελφό του να επιστρέψει στο Emirates Stadium.

«Θα το μάθω, θα του τηλεφωνήσω και θα τον ενοχλήσω (για το αν επιστρέφει στην Premier League),» είπε ο Walcott TalkSport.

«Θα ήταν υπέροχο για αυτόν να επιστρέψει. Νιώθω ότι θα το ήθελε. Ένα κομμάτι μου στο μυαλό μου σκέφτεται ότι θέλει να επιστρέψει στην Άρσεναλ».

«Είναι ένα από αυτά τα πράγματα, είναι στη Γιουβέντους. Έπαιξε πολύ καλά για την Ουαλία χθες το βράδυ. Πολλοί άνθρωποι έχουν γυρισθεί στην Ιταλία και δεν έχω δει αρκετά από αυτό.»

«Αλλά είναι ηγέτης. Είναι κινητήριος κινητήριος. Παίζει ακόμα για τη χώρα του και έχει όλα αυτά τα καπέλα. Θα ήταν υπέροχο για αυτόν να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ».