Ο Γκουντογάν αποκαλύπτει σχέδια για προπόνηση μετά τη συνταξιοδότηση

Ο μέσος Ilkay Gundogan έχει ήδη ένα μάτι για το μέλλον και έχει αποκαλύψει ότι θα μπορούσε να πάει στη διοίκηση μετά τη συνταξιοδότησή του.

Ο Ilkay Gundogan είναι πρόθυμος να μοιραστεί τις γνώσεις του στο ποδόσφαιρο με άλλους όταν αποφασίζει να κρεμάσει τις μπότες του.

Ο Γερμανός είναι ένας από τους λίγους παίκτες που έπαιξαν με τον Γιούργκεν Κλοπ, τον Τόμας Τουσέλ και τώρα τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Προς το παρόν, ο Γκουντογάν απολαμβάνει το πιο παραγωγικό ξόρκι ολόκληρης της καριέρας του. Σκοράρει για πλάκα αυτή τη στιγμή.

Με βάση τα συμφραζόμενα, έχει τα περισσότερα γκολ οποιουδήποτε παίκτη στα κορυφαία πέντε πρωταθλήματα της Ευρώπης από τις αρχές του 2021. Ο αριθμός των εννέα γκολ φέτος σημαίνει επίσης ότι έχει τα ίδια γκολ με ολόκληρη την ομάδα του Λίβερπουλ από τον Ιανουάριο.

Πόλη βρίσκονται σήμερα επτά σημεία σαφές στην κορυφή της Premier League. Οι πρόσφατες παραστάσεις του Γκουντογάν έπαιξαν αναμφίβολα καθοριστικό ρόλο σε αυτό.

Η 30χρονη ήταν η πρώτη υπογραφή της Guardiola στο στάδιο Etihad. Συμμετείχε σε δύο θριάμβους της Πρέμιερ Λιγκ.

Έχοντας παίξει κάτω από τους καλύτερους από τους καλύτερους σε σχέση με τους προπονητές, ο Γκουντογάν λέει ότι εξετάζει επίσης το ενδεχόμενο διαχείρισης μετά το τέλος της καριέρας του στο παιχνίδι.

«Πριν από λίγο καιρό, ρώτησα γύρω για μερικές πληροφορίες σχετικά με το πώς θα λειτουργούσε η διαδικασία αν επρόκειτο να πάρω άδεια εκπαιδευτή μια μέρα. Υπό αυτή την έννοια, είναι κάτι περισσότερο από μια σκέψη», είπε στο Goal και στο SPOX.

«Αλλά πώς θα ήθελα να προσανατολιστώ τότε, οι σκέψεις μου δεν είναι ακόμα τόσο μακριά.»

«Το γεγονός είναι ότι με τους Pep, Klopp και Thomas Tucell, είχα σχεδόν τους καλύτερους προπονητές στο ποδόσφαιρο συλλόγων μέχρι στιγμής. Μαθαίνεις πολλά και σκέφτεσαι πώς μπορείς να μεταδώσεις αυτή τη γνώση μετά την καριέρα σου.»