Ο Γκουαρντιόλα απευθύνει στον Λεβαντόφσκι φήμες για την Πόλη του Μαν

Το όνομα του σκοπευτή Μπάγερν, υποτίθεται ότι μπήκε στην λίστα του αρχηγού του Sky Blues, που θέλει ένα νέο Νο 9 στην ομάδα του.

Ο Pep Guardiola έχει ισχυρισθεί ότι ο Robert Lewandowski «θα παραμείνει στο Μπάγερν Μονάχου», αρνούμενος το ενδιαφέρον του Μάντσεστερ Σίτι για τον 32χρονο επιθετικό.

Lewandowski είναι ένα από τα πολλά υψηλού προφίλ forwards που συνδέονται με μια κίνηση στο Man City εν μέσω αναφορών ότι ο σύλλογος ψάχνει την αγορά για το διάδοχο του Sergio Aguero.

Η πόλη, όμως, θεωρείται ότι είναι καυτή στην αναζήτηση του Χάρι Κέιν, ο οποίος είναι φαινομενικά απελπισμένος να φύγει από το Τότεναμ αυτό το καλοκαίρι.

«Ο Lewy είναι τόσο σημαντικός για την Μπάγερν Μονάχου και θα παραμείνει στο Μπάγερν Μονάχου», δήλωσε ο Guardiola, όπως ανέφερε η MEN.

«Δεν πρόκειται να μιλήσω σε εσάς και τους συναδέλφους σας σχετικά με τις 11 ημέρες που απομένουν στην αγορά μεταβίβασης. Δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί, κανείς δεν ξέρει.

«Αύριο έχουμε ένα παιχνίδι, στη συνέχεια να προετοιμάσει το παιχνίδι Arsenal και να τελειώσει. Όταν επιστρέψουμε από το διεθνές διάλειμμα, θα έχουμε όλη την ομάδα να αγωνιστεί για κάθε παιχνίδι».

Ο Guardiola ρωτήθηκε επίσης αν είναι ευχαριστημένος με το σημερινό σχήμα της ομάδας του. Απάντησε: «Απολύτως — περισσότερο από ευτυχής.

«Είναι η ίδια ομάδα, εκτός από τον Τζακ Γκρέιλις για τον Σέρτζιο.»