Ο Γκλεν Χόντλ κάνει πρόβλεψη Τσέλσεα-Ρεάλ Μαδρίτης Τσάμπιονς Λιγκ

Πριν από το δεύτερο σκέλος μεταξύ Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Χόντλ έδωσε τη νίκη του.

Ο Γκλεν Χόντλ πιστεύει ότι η Τσέλσι θα τελειώσει τη δουλειά στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Άγγλος, ο οποίος εργάστηκε ως παίχτης/μάνατζερ για την Τσέλσι από το 1993 έως το 1996, αναμένει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι «ισχυρότερη» από την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά πιστεύει ότι η παλιά του πλευρά θα βγει τελικά στην κορυφή.

Οι δύο σύλλογοι συναντιούνται στο Stamford Bridge την Τετάρτη στο επίπεδο 1-1 στο σύνολο μετά την κλήρωση πρώτου ποδιού της περασμένης εβδομάδας, η οποία είδε τον Κρίστιαν Πούλισιτς να αρπάζει ένα ζωτικό γκολ στην Ισπανία.

«Ναι, το κάνω», είπε ο Hoddle όταν ρωτήθηκε αν η Chelsea θα νικήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο podcast «The Glenn Hoddle Footy Show’.

«Είπα πριν από το πρώτο πόδι ότι σκέφτηκα πάνω από δύο πόδια ότι θα περάσουν.

«Δεν παίζουν τη μεγαλύτερη πλευρά της Ρεάλ Μαδρίτης ποτέ — με τραυματισμούς και στην ομάδα τους».

Ο καπετάνιος της Ρεάλ Μαδρίτης Σέρτζιο Ράμος και ο Φέρλαντ Μέντυ θα μπορούσαν και οι δύο να είναι διαθέσιμοι για το δεύτερο σκέλος.

Ενώ και οι δύο παίκτες φέρεται να μην έχουν 100% πλήρη φυσική κατάσταση, έχουν επιστρέψει στην ομαδική εκπαίδευση και δεν αντιμετώπισαν προβλήματα.

Ο Ραφαέλ Βαράν, ωστόσο, έχει ενωθεί με τον Λούκας Βάσκεζ και τον Ντάνι Καρβατζάλ στο περιθώριο. Ο Φεντερίκο Βαλβέρντε, εν τω μεταξύ, περιμένει αρνητικό τεστ COVID-19, και ο Μαρτσέλο πρέπει να παρακολουθήσει ένα σταθμό για τις τοπικές εκλογές στη Μαδρίτη για τη Δευτέρα.

Ο Hoddle πρόσθεσε: «Νομίζω ότι η Ρεάλ θα έχει μια ισχυρότερη πλευρά στη Γέφυρα την Τετάρτη από ό, τι είχε στο πρώτο σκέλος, και νομίζω ότι η Chelsea θα πρέπει να παίξει καλά.

«Αλλά πίστευα ότι υπήρχαν μεγάλα τμήματα αυτού του πρώτου σκέλους όπου η Τσέλσι είχε τον έλεγχο και έπρεπε να είχε πάρει το δεύτερο γκολ.

«Ο Σέρτζιο Ράμος θα ενισχύσει τον Ρεάλ αν επιστρέψει, αλλά νομίζω ότι η Τσέλσι θα πρέπει να είναι πανίσχυσος. Θα πρέπει να είναι θετικοί και νομίζω ότι θα κερδίσουν το παιχνίδι.

«Παίζουν με μεγάλη αυτοπεποίθηση και ο Thomas Tuchel έχει κάνει θαυμάσια δουλειά».