Ο Γκάρεθ Μπέιλ προειδοποίησε τον πράκτορα ότι θα μπορούσε να παίξει για την Αγγλία.

Το αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης είναι στη σειρά για να κάνει το 100ο καπέλο του για την Ουαλία αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο Gareth Bale έκανε το διεθνές ντεμπούτο του στη νίκη 2-1 της Ουαλίας επί του Τρινιντάντ και Τομπάγκο στις 27 Μαΐου 2006. Το φτερό των Dragons υπήρξε ακρογωνιαίος λίθος της ομάδας της Ουαλίας τα τελευταία χρόνια, με αρχηγό τους σε διάφορα τουρνουά.

Ο Μπέιλ ελπίζει να κάνει την 100η εμφάνισή του στην Ουαλία αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς αντιμετωπίζουν τη Λευκορωσία σε έναν προκριματικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Σε μια νέα συνέντευξη, ο πράκτορας του Ουαλού Τζόναθαν Μπαρνέτ μίλησε για την αγάπη του Μπέιλ για τη χώρα του.

«Αν φτάσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Ουαλία, νομίζω ότι αυτό θα είναι το στέμμα του», δήλωσε ο Barnett (via Mirror). «Από την πρώτη μέρα που γνώρισα αυτόν και τον πατέρα του, μας είπε πόσο ξεχωριστή ήταν η Ουαλία.

«Όταν του μιλήσαμε, είχε τη δυνατότητα να παίξει για την Αγγλία. Είπε, «Μην το ξαναπείς αυτό αν θες να γίνεις ατζέντης μου!»

«Είναι φανατικός Ουαλός.»

Ο Bale έχει παρουσιαστεί σε δύο μεγάλα τουρνουά για την Ουαλία. Το 2016, οι Δράκοι κατέλαβαν την Ευρώπη από τη θύελλα όταν έφτασαν στους ημιτελικούς της Ευρώπης. Τους αρνήθηκαν να μπουν στον τελικό με μια ήττα 2-0 εναντίον των νικητών του τουρνουά Πορτογαλία.

Πέντε χρόνια αργότερα, ο Bale κατέκτησε το πλευρό του στο Euro 2020 αυτό το καλοκαίρι. Ωστόσο, παρά την εμφάνιση ματιές της κορυφαίας μορφής τους, οι Δράκοι δεν μπορούσαν να περάσουν τον γύρο των 16.

Ο Bale έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του επόμενου έτους με την Ουαλία. Η πλευρά του Robert Page είναι τρίτη στην ομάδα Ε των προκριματικών, διαγωνιζόμενη με την Τσεχική Δημοκρατία για την επιλαχούσα θέση.

Μετά τον αγώνα τους με τη Λευκορωσία, ο Bale και η συνεργασία θα αντιμετωπίσουν το Βέλγιο στον επόμενο προκριματικό τους την Τρίτη.