Ο Γκάρεθ Μπέιλ γνωρίζει τους επόμενους «πιθανούς προορισμούς» του

Ο αρχηγός της Ουαλίας ασχολήθηκε με εικασίες που τον συνδέουν με μια κίνηση προς την πλευρά του πρωταθλήματος Κάρντιφ Σίτι.

Ο Gareth Bale λέει ότι γνωρίζει τους «πιθανούς προορισμούς» του με μια ειλικρινή και ειλικρινή παραδοχή για την επόμενη κίνησή του στη λέσχη.

Ο 32χρονος εξτρέμ θα φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος του συμβολαίου του στο πλαίσιο της καλοκαιρινής μεταφοράς. Αναφορές τον έχουν συνδέσει με διάφορους συλλόγους, συμπεριλαμβανομένης της γενέτειρας της πόλης του Κάρντιφ Σίτι — οι οποίοι παίζουν στο πρωτάθλημα.

Αλλά ενώ ο Bale και ο ατζέντης του, Jonathan Barnett, έχουν ήδη αποκλείσει την μετακόμιση στη La Liga club Getafe, ο παίκτης αρνήθηκε να πει οτιδήποτε για επιστροφή στην Ουαλία ή να απορρίψει την προοπτική να ασκήσει το επάγγελμά του σε χαμηλότερο επίπεδο για την επόμενη σεζόν.

Θα έπαιζε ο Μπέιλ σε χαμηλότερο επίπεδο;

«Δεν το έχω σκεφτεί και πολύ», δήλωσε ο Bale σε δημοσιογράφους για την πτώση του σε χαμηλότερη κατηγορία.

«Είναι κάτι που υποθέτω ότι πρέπει να καθίσω και να το περάσω, όχι μόνο με την οικογένειά μου, αλλά με τον μάνατζερ εδώ [Rob Page], με τους φυσιοθεραπευτές εδώ που χρησιμοποιούμε, για να δούμε τι θα μου έδινε την καλύτερη ευκαιρία να είμαι σε φόρμα τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο [όταν ξεκινά το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022].

«Δεν ξέρω πραγματικά αν το πρότυπο κάνει πάρα πολύ μεγάλη διαφορά. Ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου είναι ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου. Νιώθω ότι ποτέ δεν θα χάσω την ποιότητα μου στην μπάλα. Υποθέτω ότι είναι μια συζήτηση που πρέπει να γίνει.

«Δεν τα έχω κοιτάξει όλα ακόμα. Ξέρω πιθανούς προορισμούς αλλά είναι κάτι που πρέπει να καθίσω, πρώτα και κύρια με την οικογένειά μου, και μετά πρέπει να μιλήσω με διευθυντές και φυσιοθεραπευτές και να αποφασίσω τι είναι καλύτερο για μένα.

«Δεν έχω κλίμακα χρόνου. Χρειάζομαι χρόνο να σκεφτώ ποια είναι η καλύτερη κίνηση για μένα, την οικογένειά μου, τα παιδιά μου και ελπίζω να το λύσουμε αυτό το καλοκαίρι. Έχω επιλογές.»

Ερωτηθείς αν μια μετακόμιση στην πόλη του Κάρντιφ είναι επιλογή, ο Μπέιλ απάντησε: «Δεν μπορώ να πω.»

Ο Bale προετοιμάζεται για τον αγώνα της Ουαλίας Nations League εναντίον της Ολλανδίας στο Ρότερνταμ την Τρίτη. Οι Dragons μπαίνουν στη σύγκρουση με ένα μόνο σημείο από τρία παιχνίδια στην ομάδα Α4.