«Ο Γιόχαν Κρόιφ θα υπέγραφε τον Μπάππ πάνω από το Χάλαντ»

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης, ένας από τους μεγαλύτερους μαθητές του Γιόχαν Κρόιφ αποκάλυψε ότι ο εκλιπόντα μάνατζερ θα διάλεγε τον Κίλιαν Μμπάπε αντί του Χάαλαντ.

Κάποιος πολύ κοντινός του Γιόχαν Κρόιφ κατά τη διάρκεια των ημερών του στην Μπαρτσελόνα πιστεύει ότι θα διάλεγε τον Κάλιαν Μμπάπε αντί για τον Έρλινγκ Χάλαντ. Παρά την οικονομική κατάσταση του συλλόγου, υπάρχει μια γενική αίσθηση ότι μπορούν να έχουν την πολυτέλεια να διαλέγουν ανάμεσα στα δύο αστέρια. Για κάποιο περίεργο λόγο, πιστεύουν ότι η Τζόαν Λαπόρτα έχει τις συνδέσεις για να κάνει μία από τις δύο μεταφορές να συμβεί κατά τη διάρκεια του επόμενου παραθύρου μεταφοράς.

Ο Χρίστο Στόιτσκοφ είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους, αγνοεί την κατάσταση σε ανησυχητικό επίπεδο και τροφοδοτεί αυτή την ιδέα. Ανεξάρτητα από το πόσο τρομερή είναι η κατάσταση στη Βαρκελώνη, νομίζουν ότι μπορούν να ξεφύγουν με οποιαδήποτε μεταφορά θέλουν. Για να υπογράψουν Mbappe ή Haaland, πρώτα πρέπει να πουλήσουν μερικούς από τους παίκτες για τους οποίους πλήρωσαν πολλά χρήματα. Σίγουρα ακούγεται σαν να είμαστε στα πρόθυρα μιας ολοκληρωμένης ανακαίνισης ομάδας στην FC Barcelona.

Ποιον θα διάλεγε ο Κρούιφ;

Σε πρόσφατη συνέντευξη με τον Γκολ, ο Χρίστο Στόιτσκοφ ερωτήθηκε για τον μακαρίτη μεγάλο Γιόχαν Κρόιφ και τι θα έκανε. Ο Βούλγαρος πρώην παίκτης δήλωσε ότι ο πρώην μάνατζέρ του θα επιλέξει τους Γάλλους προς τα εμπρός χωρίς αμφιβολία. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα με αυτό: Ο Mappe θέλει να παίξει για τη Ρεάλ Μαδρίτης και κανένα άλλο κλαμπ. «Με δύο ή τρεις υπογραφές μπορείτε να κάνετε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα», είπε στο Goal.

«Χρειάζεστε ένα αριστερό πίσω επειδή Alba πρόκειται να σκοτωθεί, και θα ήθελα να υπογράψει Alaba επειδή μπορεί να σας παίξει σε τρεις διαφορετικές θέσεις και πολύ καλά σε όλες τις τρεις. Και μετά ένα Haaland ή ένα Mappe. Πιστεύω ότι με το σύστημα της Βαρκελώνης, το Haaland μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικό. Αλλά αν ο προπονητής ήταν ο Κρούιφ, μπορώ ήδη να σου πω ότι θα υπέγραφα πρώτα τον Mappe. Έπαιζε χωρίς τον αριθμό εννέα και έπαιζε με τον [Ousmane] Dembele και τον Mappe και τον [Lionel] Messi διοργανώνοντας».