Ο Γιόρκ συγκρίνει έναν Ενωμένο νεαρό με τον Κίλιαν Μμπάπε

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο ESPN, ο Dwight Yorke έκανε μια εκπληκτική σύγκριση μεταξύ ενός αστέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Kylian Mbappe.

Από αυτή τη στιγμή, ίσως μόνο ένας παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να συγκριθεί με τον Kylian Mbappe. Τουλάχιστον αυτό πιστεύει ο Ντουάιτ Γιόρκ. Ο πρώην Red Devil ήταν μέρος της ομάδας που κέρδισε το θρυλικό πρίμα το 1999, έχει διαπιστευτήρια για να μιλήσει για την πρώην ομάδα του. Είναι πεπεισμένος ότι ο Μάρκους Ράσφορντ είναι στο επίπεδο του Κάλιαν Μμπάπε εξαιτίας αυτού που έδειξε τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, δεν έχει πάρει ακόμα τη μεγάλη του στιγμή σε Ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς. Για τον Γιορκ, ο Μπάπε είναι ακόμα ένα βήμα κάτω από τον Μέσι και τον Ρονάλντο.

Όπως είναι ο Μάρκους Ράσφορντ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι απόλυτα πεπεισμένος ότι η καλύτερη εκδοχή του αγγλικού forward δεν έχει έρθει ακόμα και μπορεί να τη δούμε στο εγγύς μέλλον. Τα αστέρια πρέπει να ευθυγραμμιστούν για να δουν αυτή την εκδήλωση ενός παίκτη που έχει εργαστεί σκληρά καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Επιπλέον, έχουμε τουλάχιστον μια δεκαετία Rashford σε υψηλό επίπεδο απόδοσης. Υπάρχει ακόμα χρόνος για να δούμε τι είναι ικανός να κάνει τόσο στην Πρέμιερ Λιγκ όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Γιόρκ είναι πεπεισμένος για το επίπεδο του Mappe.

«Απολύτως. [Rashford] είναι σίγουρα στο στήριγμα του Mbappe», δήλωσε ο Yorke στο ESPN. «Οι όμοιοι του [Lionel] Messi και [Cristiano] Ronaldo είναι ένα διαφορετικό επίπεδο, αλλά ο Marcus είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, αν συνεχίσει να εργάζεται σκληρά και να αναπτύσσει το ποδόσφαιρο του. Δεν έχουμε δει ακόμα το καλύτερο του Ράσφορντ. Νομίζω ότι αν του δώσουμε άλλα δύο χρόνια και τον αφήσουμε να μάθει τα μέσα και τα έξω του παιχνιδιού λίγο περισσότερο, θα γίνει μόνο καλύτερα. Θεωρώ ότι είναι ακόμα σε αυτό το εκπαιδευτικό μέρος, οπότε έχει άλλα δύο χρόνια πριν εξελιχθεί σε πλήρη παίκτη.

«Ο Μάρκους είναι ο Μάρκους, και βλέπεις έναν νεαρό άντρα που του αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο και έχει απίστευτες ικανότητες. Έχει ένα μάτι για γκολ και όλα τα άλλα χαρακτηριστικά που αναζητάτε σε έναν επιθετικό: Είναι γρήγορος, μπορεί να ξεπεράσει τους ανθρώπους, μπορεί να δημιουργήσει, μπορεί να σκοράρει. Τα κάνει όλα αυτά. Απλά πρέπει να του επιτρέψουμε να το απολαύσει και να παράγει αυτή τη συνέπεια. Βρίσκεται ακόμα στο στάδιο ανάπτυξης και οι άνθρωποι θα πρέπει να του επιτρέψουν να εκφραστεί έτσι ώστε τελικά να δούμε ένα ακόμα καλύτερο Rashford».