Ο γιος παρέχει τη γνώμη του σχετικά με την κερδοσκοπία μεταφοράς Kane

Εν μέσω συνεχών εικασιών σχετικά με τη μεταφορά του Χάρι Κέιν από το Τότεναμ, ο Heung-min Son έδωσε τη γνώμη του.

Ο Heung-min Son έδωσε τη γνώμη του σχετικά με τη συνεχιζόμενη κερδοσκοπία μεταφοράς του Harry Kane. Η Νότια Κορέα πιστεύει ότι η κίνηση είναι αναπόφευκτη, αλλά υποδηλώνει επίσης ότι θα πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στις τρέχουσες υποθέσεις.

Ο επιθετικός σταρ Τότεναμ συνδέεται με πολλά κλαμπ τους τελευταίους μήνες και πιστεύεται ότι κάνει μια κίνηση από την παιδική του λέσχη. Το κύριο κίνητρο για την αναχώρηση του Κέιν θα είναι η πείνα και η επιθυμία για μεγάλα ασημικά.

Είναι απολύτως κατανοητό ότι οι ελίτ σύλλογοι σε όλη την Ευρώπη θα κάνουν μια κίνηση για ένα ταλέντο όπως ο Harry Kane. Ωστόσο, δεν υπήρξαν ενδείξεις επίσημης προσφοράς από κανένα από τα αναμενόμενα σωματεία. Αλλά είναι απλά θέμα χρόνου κατά τη γνώμη μας.

Ενώ έλειπα στα προκριματικά καθήκοντα του Παγκοσμίου Κυπέλλου για τη Νότια Κορέα, ο Γιος έλαβε ερωτήσεις σχετικά με τη μεταφορά του Κέιν: «Έχει μετακινηθεί ήδη ο Κέιν;»

«Τα πάντα δεν αποφασίζονται. Αντί να ανησυχώ για τη μετάθεσή του, κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ στο Τότεναμ».

«Θέλω να επικεντρωθώ στην εθνική ομάδα και την Τότεναμ. Ίσως ο Kane κάνει το ίδιο, είναι απασχολημένος με την προετοιμασία για τα Ευρώ».