Ο γιατρός του Βελγίου παρέχει ενημέρωση για τον Lukaku λόγω αμφιβολιών για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Το αστέρι της Ίντερ έμεινε εκτός δράσης τους τελευταίους δύο μήνες.

Η Romelu Lukaku αντιμετωπίζει «αγώνα ενάντια στο χρόνο» για να επιστρέψει εγκαίρως για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, σύμφωνα με τον γιατρό της ομάδας του Βελγίου Κριστόφ Σας.

Ο Lukaku ήλπιζε να ανακτήσει την καλύτερη φόρμα του επιστρέφοντας στην Inter, τερματίζοντας το καταστροφικό δεύτερο ξόρκι του στο Τσέλσι.

Ωστόσο, ένας τραυματισμός στο μηρό τον κράτησε έξω από την ομάδα της Inter στην αρχή της σεζόν. Το χτύπημα δεν φαινόταν σοβαρό τότε, με αναφορές να λένε ότι θα επιστρέψει σε λίγες εβδομάδες.

Ωστόσο, η παρατεταμένη διαδικασία ανάκαμψης της διεθνούς βελγικής διεθνούς κοινότητας έχει αμφισβητήσει τις ελπίδες του για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μια νέα ενημέρωση από τη Sas αποκαλύπτει ότι το Βέλγιο μπορεί να ετοιμάζεται να ξεκινήσει τον διαγωνισμό χωρίς αυτόν.

Μιλώντας στην HLN, είπε: «Θα είναι ένας αγώνας ενάντια στον χρόνο, όχι για να τον πάρει ιατρικά σε φόρμα, αλλά σε υψηλό επίπεδο.

«Ο ρυθμός είναι σημαντικός για κάθε παίκτη. Από τη μία πλευρά, οι παίκτες που τραυματίζονται λίγο πριν την έναρξη του τουρνουά είναι πολύ λιγότερο πιθανό να πάρουν σε φόρμα.

«Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες που έχουν λιγότερο ρυθμό ξεκινούν το τουρνουά σε μειονεκτική θέση, επειδή συνήθως όλοι ξεκινούν με τον ίδιο ρυθμό».

Το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο φαίνεται να είναι η τελευταία ευκαιρία για το Βέλγιο να διεκδικήσει ένα τρόπαιο με τη «Χρυσή Γενιά» του. Η Λουκάκου και η συνεργασία θα αγωνιστούν ενάντια στον Καναδά, το Μαρόκο και την Κροατία στον όμιλο ΣΤ του τουρνουά.