Ο Γαζίδης επαινεί τον «ειδικό» Πιόλι και Ιμπραίμοβιτς

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Μιλάνου Ιβάν Γαζίδης είναι πεπεισμένος ότι ο σύλλογος έκανε τη σωστή επιλογή με τον Στέφανο Πιόλι και επίσης επαίνεσε τον αειθαλή Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς.

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, το Μιλάνο γνώρισε μια αναζωπύρωση πίσω στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου. Ο Stefano Pioli είναι ο άνθρωπος που έχει επιβλέψει αυτό το τρέξιμο στο τιμόνι των υποθέσεων.

Όπως έχει, οι Rossoneri είναι στην κορυφή της βαθμολογίας Serie A και αναζητούν σε καλή κατάσταση για να κερδίσουν το πρώτο κορυφαίο στέμμα τους από το 2011. Μεγάλο μέρος της κατηγορίας του τίτλου αυτού εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από έναν συγκεκριμένο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς.

Παρά την ηλικία του, ο μεγάλος Σουηδός συνεχίζει να παραδίδει και παραμένει στην κορυφή του παιχνιδιού του.

Μια καταμέτρηση 14 γκολ πρωταθλήματος σημαίνει ότι μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο (16) έχει σημειώσει περισσότερα από τον Ιμπραίμοβιτς αυτό το εξάμηνο.

Ο Stefano Pioli ανέλαβε το Μιλάνο μετά την αποβολή του Marco Giampaolo. Οι τελευταίοι μήνες του τελευταίου τον είδαν να οδηγεί τους Rossoneri σε ένα από τα χειρότερα ξεκινά σε μια εποχή στην ιστορία τους.

Ο Στέφανο Πιόλι κατάφερε να αλλάξει τα πράγματα και έχει λάβει έπαινο από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Λέσχης Ιβάν Γαζίδη.

«Ο Στέφανο έφτασε σε μια δύσκολη στιγμή», είπε ο Γαζίδης στο Sky Sport Italia.

«Το εντυπωσιακό είναι ότι επικεντρώθηκε στη δουλειά, ποτέ δεν παραπονέθηκε.»

«Έχει δείξει σε όλους ότι έχει τη δυνατότητα να διευθύνει μια τόσο μεγάλη λέσχη. Είμαι «ερωτευμένος «με τον Στέφανο.

«Πριν από ένα χρόνο, εναντίον της Ίντερ, είδαμε ένα σχέδιο παιχνιδιού που μας έδωσε πολλή εμπιστοσύνη. Χάσαμε, αλλά καταλάβαμε ότι ο Στέφανο ήταν η σωστή επιλογή».

Ο Ιμπραχίμοβιτς είναι εκτός συμβάσεως με τον Μιλάνο στο τέλος της σεζόν, αλλά ο Γαζίδης αρνείται να αποκλείσει την ανανέωση του 39χρονου.

«Απολύτως, γιατί όχι», πρόσθεσε.

«Είναι η εξαίρεση σε όλους τους κανόνες, είναι μοναδικός.»

«Έχει ιστορία με το Μιλάνο, αυτό το κλαμπ τον ενθουσιάζει με έναν ιδιαίτερο τρόπο.»