Ο Γάλλος πρόεδρος της FA Le Graet αγγίζει το μέλλον του Mappe

Τα ερωτηματικά γύρω από το μέλλον του νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα αυξηθούν μόλις πλησιάσει το τελευταίο έτος του συμβολαίου PSG.

Ο Πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (FFF) Noel Le Graet είναι της άποψης ότι ο Kylian Mbappe πρέπει να παραμείνει στο Παρίσι Saint-Germain.

Ο Mappe έχει από καιρό αιχμή για να ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης και οι φήμες που συνδέουν τον ταλαντούχο Γάλλο με μια κίνηση στην ισπανική πρωτεύουσα έχουν πολλαπλασιαστεί μόνο μπροστά από το παράθυρο μεταφοράς του καλοκαιριού.

Η μετοχή του 22χρονου αυξήθηκε περαιτέρω το 2020/21 καθώς απολάμβανε μια ακόμη επιτυχημένη σεζόν σε ατομικό επίπεδο, βρίσκοντας το πίσω μέρος του net 42 φορές σε 47 εμφανίσεις σε όλους τους διαγωνισμούς και στέφθηκε ο παίκτης της χρονιάς Ligue 1.

Η PSG εργάζεται για να συνδέσει το πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο της, ο οποίος απομένει λίγο περισσότερο από ένα χρόνο στην τρέχουσα συμφωνία του, με νέους όρους, αλλά δεν έχει ακόμη αναφερθεί θετική πρόοδος στις διαπραγματεύσεις για την παράταση της σύμβασης.

«Θέλω να μείνει στη Γαλλία και στο PSG», είπε ο Le Graet στον Le Parisien. «Είναι νέος και η PSG έχει ακόμα πολλές προκλήσεις να αντιμετωπίσει.

«Δεν με αφορά άμεσα, αλλά οι παίκτες αυτού του επιπέδου, Προτιμώ να είναι μαζί μας. Η προτίμησή μου είναι πολύ σαφής, και κατά τη γνώμη μου, είναι ακόμα καλύτερο να μείνω».