Ο βοηθός του Κλοπ συγκρίνει το Λίβερπουλ με τους «Βελοσιράπτορες»

Μετά από μια κρίσιμη νίκη στο Old Trafford, ο βοηθός του Λίβερπουλ Pep Ljinders εντυπωσιάζεται ιδιαίτερα από την επιθετική μονάδα του Λίβερπουλ.

Ο βοηθός προπονητής της Λίβερπουλ Pep Ljinders πιστεύει ότι η επιθετική μονάδα τους υπό την ηγεσία του Mohamed Salah ισοδυναμεί με τους «velociraptors» από το Jurassic Park μετά από μια συντριπτική νίκη εναντίον της Manchester United την Κυριακή.

Στον απόηχο ενός χατ-τρικ Salah, οι Reds ολοκλήρωσαν μια τεράστια νίκη με 5-0 έναντι των αντιπάλων στο Old Trafford. Εκτός από τον Αιγυπτιακό, τα γκολ κατέρριψαν από τους Νάμπι Κέϊτα και Ντιόγκο Γιότα, καθώς η πλευρά του Γιούργκεν Κλοπ έκανε ένα πρώιμο βήμα προς τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Ο Ljinders, ο οποίος είναι το Νο.2 του Klopp, εντυπωσιάστηκε από τον απίστευτο ρυθμό που παρουσιάστηκε στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Είπε σε συνέντευξη τύπου: «Γυρίζουμε από παντού! Αλλά όχι, νομίζω ότι έχει να κάνει με το πώς παίζει η ομάδα. Οπότε δεν μπορείς ποτέ να κρίνεις το σκορ από το πώς θα μετακινήσουμε την μπάλα από πίσω. Είναι όλο το πακέτο που δημιουργεί.

«Οι παίκτες μας μπαίνουν συνεχώς σε καλές θέσεις για να σκοράρουν. Και μετά η ποιότητα των τριών μπροστά μας, είπαμε ότι έμοιαζαν με βελοσιράπτορες στο Τζουράσικ Παρκ και πάνε για αυτό.

«Είναι θανατηφόρα και αυτό είναι που θέλουμε, φυσικά. Έτσι, αν σκοράρεις στις σωστές στιγμές, αυτά τα παιχνίδια εναντίον της Manchester United είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το τι μπορεί να συμβεί επίσης.»

«Αλλάξαμε τίποτα [το καλοκαίρι]; Όχι. Πάντα θέλουμε να βελτιωθούμε», πρόσθεσε ο Ljinders. «Μερικές φορές αποδεικνύοντας ότι απλώς επιστρέφουμε στα βασικά και αυτό κάναμε το καλοκαίρι.

«Επίσης, οι κορυφαίοι παίκτες — και έχουμε μερικούς, νομίζω — χρειάζονται ένα διάλειμμα μετά από κάποιες συναισθηματικές περιόδους. Πολλοί τελικοί, πολλές έντονες εποχές.

«Είναι καλό για αυτούς να κάνουν ένα διάλειμμα. Γιατί αν θέλεις να είσαι συνεπής, πρέπει να σέβεσαι την ανάκαμψη και τη διαδικασία ανάκαμψης. Και αυτό δεν είναι μόνο μεταξύ των αγώνων, αλλά και των εποχών. Μακάρι να συνεχιστεί!»