Ο Βλάχοβιτς λέει στη Φιορεντίνα πού θέλει να παίξει στη συνέχεια

Αρκετές ελίτ κλαμπ σε όλη την Ευρώπη παρακολουθούν τη Σερβική Διεθνή, αλλά προτιμά να παραμείνει στην Ιταλία.

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο ακουσμένων ονομάτων στο τρέχον παράθυρο μεταβίβασης. Ο επιθετικός Φιορεντίνα έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πιο υποσχόμενους απεργούς στην Ευρώπη τις τελευταίες δύο σεζόν.

Αρκετοί σύλλογοι έχουν δείξει ενδιαφέρον για την υπογραφή του Βλάχοβιτς τους τελευταίους μήνες, με την Άρσεναλ να είναι η κύρια μνηστήρας του. Ωστόσο, ο 21χρονος μπορεί να έχει ήδη αποφασίσει για το μελλοντικό σύλλογο του.

Σύμφωνα με 90 λεπτά, ο Βλάχοβιτς έχει ενημερώσει τη Φιορεντίνα για το ενδιαφέρον του να ενταχθεί στη Γιουβέντους.

Αυτά είναι άσχημα νέα για τη Φιορεντίνα, που έχουν ιστορικό να χάνουν τους καλύτερους παίκτες τους από τη Γιουβέντους. Η λέσχη έχει ήδη καταστήσει σαφές ότι δεν είναι πρόθυμοι να πουλήσουν το αστέρι επιθετικός τους στην πλευρά του Τορίνο.

Η σύμβαση του Βλάχοβιτς στη Φιορεντίνα ισχύει μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Ωστόσο, η λέσχη πιθανότατα θα πουλήσει τους Σέρβους πριν από τον επόμενο χειμώνα για να πάρει υψηλότερο τέλος μεταφοράς. Ωστόσο, η νέα συστροφή θα καταστήσει τη μεταφορά πιο περίπλοκη, καθώς φέρνει στο τραπέζι τη σύγκρουση μεταξύ Φιορεντίνα και Γιουβέντους.

Η πιο πρόσφατη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είδε τον Φεντερίκο Chiesa να ενταχθεί στη Γιουβέντους με αμοιβή μικρότερη από 50 εκατομμύρια λίρες. Μετά τη μεταφορά, ο πρόεδρος της Fiorentina Rocco Commisso κατηγόρησε δημοσίως τη Γιουβέντους ότι «έκλεψε» το περιουσιακό στοιχείο του βραβείου τους.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο επικεφαλής της Φιορεντίνα Τζο Μπαρόουν ρωτήθηκε εάν ο Βλάχοβιτς θα ενταχθεί σε νέο σύλλογο αυτό το μήνα.

«Έχω μιλήσει πολύ για τον Βλάχοβιτς αυτές τις μέρες, η Φιορεντίνα δεν έχει λάβει προσφορές μέχρι τώρα, αλλά θέλουμε σαφήνεια», είπε.

«Η αγορά μας δεν είναι κλειστή, είμαστε πάντα προσεκτικοί σε όλα τα κινήματα στην Ιταλία και την Ευρώπη. Ας δούμε τι μπορεί να συμβεί. Από τον Βλάχοβιτς και την συνοδεία του θέλουμε διαύγεια. »