Ο Βαλντάνο αποκαλύπτει αν θα αντάλλαζε τον Βινίσιους με τον Μμπάπε

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης, ο Jorge Valdano αποκάλυψε αν θα αντάλλαζε ποτέ τον Vinicius Junior με τον Kylian Mappe στη βιτρίνα μεταφοράς.

Έχει προταθεί ένας Vinicius για το εμπόριο Mappe μεταξύ Vinicius και Mappe για το επόμενο καλοκαίρι. Αλλά για πολλούς υποστηρικτές της PSG, αυτό δεν είναι καν δίκαιο. Αν ρωτήσεις κάποιον από τη Μαδρίτη, θα το έκανε αμέσως. Ο Jorge Valdano είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους, δεν θα δίσταζε να κάνει αυτή την ανταλλαγή να συμβεί ανάμεσα σε αυτά τα δύο κλαμπ. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Kylian πιέζει για την έξοδο του από την PSG για λίγο και αυτό το καλοκαίρι ίσως είναι η ώρα να το κάνει.

Αν είχε την ευκαιρία να επιλέξει, ο πρώην παίκτης θα ήθελε να το κάνει να συμβεί. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο El Transistor της Onda Cero, αυτό είπε ο Jorge Valdano σχετικά με αυτό το εντυπωσιακό εμπόριο: «Θα τον έβαζα στη συμφωνία; Αν η ανταλλαγή ήταν αυτή [Mbappe για Vinicius], τότε ναι», είπε ο Valdano στο Ελ Τρανζίστορ. «Όχι μόνο θα ήταν να υπογράψουμε έναν από τους πιο ελκυστικούς και ισχυρούς παίκτες στον κόσμο, αλλά και να υπογράψουμε κάποιον παρόμοιας ηλικίας και στην ίδια θέση».

Ο Βινίκιος συνεχίζει να βελτιώνεται.

Παρόλο που εξακολουθεί να θεωρείται υπανάπτυκτος παίκτης, ο Vinicius Junior δημιουργεί πάντα κάτι ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια των ποδοσφαιρικών αγώνων για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ζινεντίν Ζιντάν παίρνει πάντα κάτι νέο από αυτόν σε δύσκολες στιγμές για την ομάδα. Αν και ακόμα δεν έχει καταφέρει να σκοράρει ένα σωστό γκολ όπου παίρνει όλα τα εύσημα.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι Vini είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο σημαντικά επιθετικά παίκτες Ρεάλ Μαδρίτης έχει αυτή τη στιγμή. Αν η PSG είναι πραγματικά σοβαρή για να πάρει Vinicius σε μια ανταλλαγή για Mbappe, θα πάρει έναν παίκτη με ένα εντυπωσιακό ποσό των δυνατοτήτων. Αλλά μην γελιέστε, ο Mappe εξακολουθεί να είναι πολύ καλύτερος παίκτης από τον Vinicius αυτή τη στιγμή. Η διαφορά στην ποιότητα δεν είναι καν συγκρίσιμη.