Ο Βέρνερ αποκαλύπτει μια μεγάλη ανησυχία που είχε υπό τον Λάμπαρντ

Ο επιθετικός της Τσέλσι άνοιξε μια μικρή ανησυχία που είχε πριν ο Τουσέλ αντικαταστήσει τον Λάμπαρντ ως μάνατζερ.

Ο Τίμο Βέρνερ παραδέχτηκε ότι φοβόταν το χειρότερο από τις τέσσερις κορυφαίες ελπίδες της Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ προς το τέλος του ξόρκι του Φρανκ Λάμπαρντ.

Μια 15-αγώνα αήττητη διαδρομή μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου μετέφερε τα Blues στο Champions League τελευταία 16 και ακριβώς στο παχύ της μάχης τίτλου Premier League. Στην πραγματικότητα, έγιναν σύντομα ηγέτες πρωταθλήματος στις αρχές Δεκεμβρίου.

Τον ίδιο μήνα, ωστόσο, οι περιουσίες του συλλόγου μειώθηκαν δραστικά. Έχασαν πέντε από τους τελευταίους οκτώ αγώνες πρωταθλήματος κάτω από τον Λάμπαρντ, πέφτοντας στην όγδοη θέση στην κατάταξη.

Αλλά η Τσέλσι από τότε απόλαυσε ένα αήττητο παιχνίδι τεσσάρων αγώνων υπό τον αντικαταστάτη του Λάμπαρντ, Τόμας Τούσελ.

«Αν πάμε πίσω σε τρεις ή τέσσερις αγώνες, όταν ο διευθυντής δεν ήταν ακόμα εδώ, ήμασταν εννέα ή δέκα βαθμοί πίσω από τους τέσσερις κορυφαίους», δήλωσε ο Werner στην εφαρμογή 5th Stand της Chelsea, μέσω Football London, μετά τη νίκη της ομάδας με 2-1 επί της Sheffield United την Κυριακή.

«Παρακολουθήσαμε το τραπέζι και λέγαμε, «Ω, μπορεί να μην είναι τόσο καλό στο τέλος της σεζόν». Τώρα είμαστε πραγματικά καλοί, και πάλι σε φόρμα, και νομίζω ότι αν συνεχίσουμε έτσι μπορούμε να ασκήσουμε μεγαλύτερη πίεση στις άλλες ομάδες».

Ο Βέρνερ έπαιξε καθοριστικό ρόλο και στα δύο γκολ της Τσέλσι στη νίκη με 2-1 εναντίον της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.