Ο ατζέντης του Salah δημοσιεύει ένα συζητήσιμο tweet σχετικά με το συμβόλαιό του

Ο Mohamed Salah δεν έχει ακόμη συμφωνήσει για νέους όρους του συμβολαίου του στο Λίβερπουλ, με ερωτήσεις να εγείρονται σχετικά με το ακαθόριστο μέλλον του.

Ο Mohamed Salah είναι μέρος μιας ατέλειωτης ιστορίας για το μέλλον του στο Λίβερπουλ εδώ και μήνες. Αν δεν το ήξερες ήδη, ο Αιγύπτιος δεν έχει συμφωνήσει ακόμα σε νέους όρους με τους Reds.

Με 148 γκολ στο όνομά του στο Anfield, ο 29χρονος τρέχει κάτω από τη συμφωνία του, η οποία διαρκεί μέχρι το 2023. Ωστόσο, δεν έχει γίνει καμία γραφειοκρατία σχετικά με τους νέους όρους του, με πολλές εικασίες να εμφανίζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τι δημοσίευσε ο ατζέντης του;

Ο υπεύθυνος για τις δραστηριότητες του Σαλά έξω από το πεδίο είναι ο Ράμυ Αμπάς Ίσα. Στην πραγματικότητα, βοήθησε και τα δύο μέρη να συμφωνήσουν σε νέους όρους το 2018 μετά την πρώτη σεζόν του επιθετικού για το ντεμπούτο των 44-γκολ.

Λέγεται ότι ο Issa συμμετέχει σε διαπραγματεύσεις με Λίβερπουλ για το μέλλον της Salah. Ωστόσο, δεν υπήρξαν ενδείξεις περαιτέρω κινήσεως εν προκειμένω.

Ο πράκτορας δημοσίευσε μια εικόνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Πέμπτη, η οποία πυροδότησε πολλές φήμες σχετικά με την κατάσταση συμβολαίου του Salah.

Ποια είναι η έννοια της θέσης;

Η Λίβερπουλ άλλαξε από τη New Balance στη Nike ως κατασκευαστές κιτ το 2020 και η εικόνα αντιπροσωπεύει μια παλιά εικόνα.

Ως εκ τούτου, η φωτογραφία δείχνει ότι ο Salah δεν έχει συμφωνήσει για τη νέα συμφωνία που του προσέφερε η Λίβερπουλ.

Στην πραγματικότητα, πολλοί προτείνουν ότι ο Issa υπονοεί τους όρους που βρίσκονται επί του παρόντος στο τραπέζι ως αστείο.

Με κάθε τρόπο, είναι επίσης πιθανό ότι δεν υπάρχει νόημα πίσω από τη θέση του πράκτορα. Και ο εκπρόσωπος προσπαθεί να δημιουργήσει μια δραματική ατμόσφαιρα πάνω από το μέλλον του Salah.