Ο ατζέντης του Koeman επιστρέφει στον Πρόεδρο της Βαρκελώνης Λαπόρτα

Ο ατζέντης του Ρόναλντ Κόμαν ανταποκρίθηκε στην πρόταση της Προέδρου της Βαρκελώνης Τζόαν Λαπότα ότι ο Ολλανδός υπέστη κρίση άγχους.

Ο ισχυρισμός της Joan Laporta ότι ο Ronald Koeman είχε ένα «επεισόδιο» αυτή την εβδομάδα απορρίφθηκε θυμωμένα από τον πράκτορα του διευθυντή της Βαρκελώνης.

Ο πρόεδρος της Μπλαουγκράνα πρότεινε σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή ότι ο Koeman υπέστη κρίση άγχους νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

«Είχε ένα επεισόδιο που σήμαινε ότι έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο, αλλά είναι καλά. Του τηλεφώνησα», είπε η Laporta.

Αλλά ο ατζέντης του Koeman, Rob Jansen, επεσήμασε τα σχόλια ως «απόλυτη ανοησία» και επέμεινε ότι ο Ολλανδός έκανε έλεγχο ρουτίνας για την υγεία του μόνο μετά από καρδιακή προσβολή τον Μάιο του 2020.

«Είναι εντελώς ανοησίες», είπε στην Algemeen Dagblad. «Ένας πρόεδρος δεν επιτρέπεται να λέει τέτοια πράγματα, αυτό αποτελεί παραβίαση της ιδιωτικής ζωής.

«Ο Ρόναλντ μετρούσε μόνο την πίεση του αίματος. Είχε καρδιακό καθετηριασμό και ως εκ τούτου ελέγχεται πού και πού. Αυτό είναι όλο.»

Ο Koeman πήγε στο Twitter το βράδυ της Παρασκευής για να αρνηθεί αυτούς τους ισχυρισμούς και προέτρεψε τους οπαδούς του να μην «πιστέψουν ό, τι ακούτε».

«Μην πιστεύεις τίποτα απ’ όσα ακούς. Είμαι υγιής, αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία στη ζωή!» Τουίταρε.

Η Λαπόρτα, εν τω μεταξύ, αποκάλυψε ότι οι συμβατικές συνομιλίες με τον αρχηγό της Βαρκελώνης Λάιονελ Μέσι «πάνε καλά».