Ο ατζέντης του Klopp μιλάει για το μέλλον του μάνατζερ της Λίβερπουλ

Εν μέσω αμφιβολιών για το μέλλον του μάνατζερ του Λίβερπουλ, ο πράκτορας του Κλοπ έδωσε μια πολύ ξεκάθαρη απάντηση στα σχέδιά του.

Ο πράκτορας του Γιούργκεν Κλοπ απέκλεισε την έξοδο από το Λίβερπουλ, επιμένοντας ότι οι Γερμανοί έχουν εκκρεμότητες να παρακολουθήσουν στο Άνφιλντ.

Μια απογοητευτική εκστρατεία προκάλεσε φήμες για το μακροπρόθεσμο μέλλον του Κλοπ. Παρά το γεγονός ότι κέρδισε την Premier League με κυρίαρχο τρόπο την περασμένη σεζόν, Λίβερπουλ κάθεται στην έκτη θέση και 25 πόντους πίσω από τους ηγέτες του πρωταθλήματος Μάντσεστερ Σίτι αυτό το εξάμηνο.

Αλλά ενώ τα πράγματα έχουν χτυπήσει έναν ανώμαλο δρόμο πρόσφατα, ο φανταχτερός Γερμανός παραμένει τόσο αφοσιωμένος όσο ποτέ στους Ριντ.

«Δεν έχει τελειώσει με τη δουλειά του στο Λίβερπουλ», δήλωσε ο πράκτορας του Klopp, Marc Kosicke, στο Sport1.

«Δεν υπάρχει καμία πίσω πόρτα ανοιχτή επειδή ο Γιούργκεν εξακολουθεί να έχει τριετές συμβόλαιο με τους Ρεντς. Το ξεκαθάρισε αυτό, ώστε να μην υπάρχουν περιθώρια για εικασίες».

Η απόφαση του Joachim Low να παραιτηθεί από τη θέση του μάνατζερ της γερμανικής εθνικής ομάδας το καλοκαίρι έχει καταστήσει τον Klopp φημολογείται ως στόχο για την ποδοσφαιρική ένωση του έθνους, γνωστή και ως DFB.

Ωστόσο, ο 53χρονος απέκλεισε την προοπτική και επέμεινε ότι σκοπεύει να τιμήσει το συμβόλαιο του Λίβερπουλ, το οποίο λήγει το 2024.