Ο ατζέντης του Chiellini δίνει τις τελευταίες πληροφορίες για το μέλλον του παίκτη στη Γιουβέντους

Ο βετεράνος υπερασπιστής Giorgio Chiellini είναι εκτός συμβολαίου στη Γιουβέντους μέχρι το τέλος της σεζόν. Έχει γίνει ενημέρωση για το μέλλον του παίκτη.

Ο πράκτορας του Giorgio Chiellini, Davide Lippi, λέει ότι ο βετεράνος υπερασπιστής δεν έχει ακόμα προσφορά παράτασης συμβολαίου από τη Γιουβέντους.

Το ιταλικό κεντρομισό βρίσκεται στο σύλλογο από το 2005 και υπέγραψε παράταση συμβολαίου διάρκειας ενός έτους μαζί με το Buffon, όταν το συμβόλαιό του έληξε το περασμένο καλοκαίρι.

Με το συμβόλαιο ενός έτους να έχει τελειώσει στο τέλος της σεζόν, μένει να δούμε αν η Γιουβέντους σχεδιάζει να κρατήσει τον 36χρονο στο κλαμπ.

Έρχεται μετά από πρόσφατες αναφορές που ισχυρίστηκαν ότι ο Juve θα μπορούσε να είναι πρόθυμος να αφήσει τον Chiellini και τον Buffon να φύγουν αυτό το καλοκαίρι, σε μια προσπάθεια να αντισταθμίσει τους μισθούς τους.

Μιλώντας για το μέλλον του πελάτη του στο Τορίνο, ο πράκτορας Davide Lippi λέει ότι δεν υπάρχει τίποτα στο τραπέζι ακόμα.

Είπε σχετικά με Chiellini σύμφωνα με Sky Sport Italia: «Αστειευόμαστε για αυτές τις φήμες»

«Μέχρι σήμερα, δεν υπάρχουν υπαινιγμοί για το γεγονός ότι μπορεί να αποσυρθεί. Είμαστε ήρεμοι».

«Θα μιλήσουμε με τον Πρόεδρο, αλλά δεν υπάρχουν νέα μέχρι σήμερα.»

Για έναν παίκτη που έχει περάσει σχεδόν όλη την καριέρα του στην Γιουβέντους, θα ήταν δύσκολο να τον δούμε να φεύγει για άλλη πλευρά. Η Λίπι σχολίασε επίσης τις πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο.

«Είναι δύσκολο να προβλεφθεί ότι μπορεί να παίξει με ένα άλλο πουκάμισο. Νομίζω ότι είναι δύσκολο, αλλά αν αισθάνεται ότι μπορεί ακόμα να παίξει, γιατί να μην το κάνει;» πρόσθεσε.

«Ο Τσιελίνι ενσαρκώνει την ιστορία της Γιουβέντους. Θα έχουμε χρόνο να συζητήσουμε με τον Τζόρτζιο και τον Πρόεδρο. Κανένα άλλο κλαμπ δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας ακόμα.»

«Μπορεί να κάνει τη διαφορά για 50 παιχνίδια σε μια σεζόν, αλλά θα το σκεφτόμουν δύο φορές πριν παραιτηθεί από έναν παίκτη όπως ο Giorgio, τόσο στο γήπεδο όσο και στα αποδυτήρια».