Ο ατζέντης του Ουσμάν Ντεμπέλε ενημερώνει για το μέλλον του αστέρα της Βαρκελώνης

Η διεθνής διεθνής Γαλλία είναι εκτός σύμβασης τον επόμενο μήνα και δημοσιεύματα τον έχουν συνδέσει πρόσφατα με μια μετακόμιση στην PSG.

Ο Ουσμάν Ντεμπέλε δεν έχει λάβει τελική απόφαση για το μέλλον του, σύμφωνα με τον πράκτορά του Μουσά Σισόκο.

Η 25χρονη σύμβαση του εξτρέμ στη Βαρκελώνη λήγει στα τέλη Ιουνίου. Παρά την κατάρρευση των διαπραγματεύσεων μεταξύ των εκπροσώπων του και της λέσχης στα τέλη του προηγούμενου έτους, οι συνομιλίες συνεχίστηκαν πριν από λίγο καιρό. Ο Βάρκα του έκανε προσφορά να συνεχίσει στο Καμπ Νόου, αν και δεν έχει απαντήσει ακόμα.

Η Σισόκο επιμένει ότι δεν έχει ληφθεί απόφαση

Άλλα δημοσιεύματα των ΜΜΕ έχουν συνδέσει τον Ντεμπέλε με δωρεάν μεταφορά στην Παρί Σεν Ζερμέν και σε δύο ανώνυμες λέσχες, ωστόσο η Σισόκο επιμένει ότι ο παίκτης παραμένει αναποφάσιστος.

«Το μέλλον του Ουσμάν Ντεμπέλε παραμένει ανοιχτό και δεν πρόκειται να υπεισέλθουμε σε ατέλειωτες εικασίες», δήλωσε ο πράκτορας, όπως ανέφερε η Marca.

«Είμαστε και υπήρξαμε πάντα πολύ σεβαστοί προς όλους τους συλλόγους και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο όσο συνεχίζεται η διαδικασία. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή για να πάρει μια απόφαση, ο Ουσμάν θα σκεφτεί ποια είναι η καλύτερη επιλογή για το μέλλον του».

Ο Ντεμπέλε είχε ισχυρό τέλος στην εκστρατεία 2021/22 για τη Βαρκελώνη, καταγράφοντας 13 ασίστ σε 21 αγώνες της La Liga.

Ο πρώην επιτιθέμενος στο Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει δώσει 32 γκολ και 34 ασίστ σε 150 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις για τους Μπλαουγκράνα από την άφιξή του €140 εκατομμύρια το καλοκαίρι του 2017.