Ο Αρσέν Βένγκερ θυμάται όταν ο Τζέιμι Βάρντι απέρριψε την Άρσεναλ

Μετά την απόδοσή του εναντίον του Λίβερπουλ, ο Jamie Vardy αποκαλύφθηκε ως άλλος ένας χαμένος στόχος της Άρσεναλ από τον Arsene Wenger.

Ο Τζέιμι Βάρντι είναι άλλος ένας χαμένος στόχος της Άρσεναλ που απέρριψε εντελώς τον Αρσέν Βένγκερ παλιά. Ο Γάλλος διευθυντής προσπάθησε να υπογράψει σχεδόν όλους τους μεγάλους παίκτες στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Μπορείς να σκεφτείς τα καλύτερα ονόματα των τελευταίων 20 ετών και ο Βένγκερ προσπάθησε να τα υπογράψει όλα. Ο Vardy δεν διαφέρει, δεδομένου του καθεστώτος του ως ένας από τους καλύτερους Άγγλους παίκτες της τελευταίας δεκαετίας.

Αλλά το αστέρι της πόλης του Λέστερ είναι οδυνηρά πιστό στις Αλεπούδες, απέρριψε την επικερδή προσφορά των Πυροβολητών από τον ίδιο τον Βένγκερ. Κατά τη διάρκεια εκείνης της εποχής, η λέσχη του Βόρειου Λονδίνου δεν ήταν καν κοντά στο σημείο που στεκόταν κατά την εποχή των «Invincibles». Ο Βάρντι δεν πίστευε ότι το να παίζει για την ομάδα ήταν η καλύτερη ιδέα για τη στιγμή που έζησε τότε. Για τον Wenger, ο Vardy είναι ένας παίκτης που μπορείτε πάντα να εμπιστευτείτε για να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω της προδιάθεσής του να σκοράρει σημαντικά γκολ. Απάντησε και πάλι σήμερα εναντίον του Λίβερπουλ.

Ο Βένγκερ εξηγεί την απόρριψη του Βάρντι.

Όταν ο Wenger πλησίασε τον Vardy, ήταν οδυνηρά σαφές ότι τα χρήματα δεν ήταν τόσο σημαντικά για τον Άγγλο επιθετικό: «Είναι πάντα στο παιχνίδι», είπε ο Wenger BeIn Sport. «Φαίνεται ότι διανοητικά δεν βγαίνει από το παιχνίδι και οι μεγάλοι απεργοί είναι έτσι. Είναι πεπεισμένοι κάπου ότι θα σκοράρουν σε κάποιο στάδιο. Αυτό τους επιτρέπει, ακόμα και όταν χάνει μια ευκαιρία, μένει στο παιχνίδι.

«Του πρόσφερα πολλά χρήματα εκείνη την εποχή. Του πρόσφεραν ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο και περίπου με τα ίδια χρήματα, αν όχι περισσότερο. Είχαμε περισσότερη μπάλα, ναι. Σκέφτομαι γύρω από το κουτί το χρονοδιάγραμμα των τρεξίματα του και βρίσκει το χώρο να πάει. Όταν βλέπεις τους μεγάλους απεργούς, είναι σε κίνηση όταν οι άλλοι στέκονται στο κουτί και το έχει αυτό. Διαβάζουν νωρίτερα από τους άλλους, προβλέπουν καλύτερα, καταλαβαίνουν πιο γρήγορα από τους άλλους».