Ο Αρσέν Βένγκερ εξηγεί γιατί η Άρσεναλ μπορεί να αγωνιστεί για τον τίτλο της Premier

Οι Gunners έχουν βρει ένα λαμπρό ξεκίνημα για τη νέα σεζόν μετά από δύο πολυσύχναστα παράθυρα μεταφοράς.

Ο πρώην μάνατζερ της Άρσεναλ Αρσέν Βένγκερ πιστεύει ότι οι Gunners έχουν αρκετό βάθος ομάδας για να πιέσουν για τον τίτλο της Premier League.

Έχοντας προσθέσει πέντε νέους παίκτες στις τάξεις τους, η πλευρά του Μικέλ Αρτέτα βρήκε ένα γερό ξεκίνημα για τη νέα εκστρατεία.

Οι Gunners κάθονται στην κορυφή του τραπεζιού της Premier League μετά την έναρξη των έξι αγωνιστών.

Ο Wenger πιστεύει ότι δεν υπάρχουν «κυρίαρχες πλευρές» στην κορυφαία πτήση της Αγγλίας αυτή τη σεζόν. Ωστόσο, θεωρεί την πρώην πλευρά του μεταξύ των βασικών φαβορί για να κερδίσει τον εγχώριο τίτλο.

«Θα έλεγα ότι κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση. Ειλικρινά πιστεύω ότι δεν υπάρχει αδύναμη θέση στην ομάδα… είναι νέοι, πολλά υποσχόμενοι παίκτες και έχουν αγοράσει καλά φέτος», είπε ο Wenger.

«Δεν υπάρχει καμία απολύτως κυρίαρχη ομάδα αυτή τη σεζόν και η Arsenal έχει μια ευκαιρία με τις δυνατότητες που υπάρχουν.

«Ήμασταν στην πρώτη τετράδα και γιατί όχι πάλι; Δεν μπορείτε καν να αποκλείσετε το γεγονός ότι μπορούν να αγωνιστούν για τον τίτλο και ελπίζουμε ότι μπορούν να το κάνουν».

Η Άρσεναλ ξεκίνησε τη σεζόν με πέντε συνεχόμενες νίκες πριν χάσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη εβδομάδα.

Οι Gunners θα επιστρέψουν στη δράση όταν συναντήσουν τον Μπρέντφορντ την Κυριακή.