Ο Αργεντινός DJ αρνείται τη μόλυνση του Μέσι με Covid-19

Ο Λάιονελ Μέσι περνάει χρόνο σε καραντίνα αφού μολύνθηκε με Covid-19 κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων πέρυσι.

Ο Αργεντινός DJ Fer Palacio αρνήθηκε να δεχτεί ότι μόλυνε τον Παρί Σεν Ζερμέν σούπερσταρ Λάιονελ Μέσι με τον Κόβιντ-19.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων, η PSG ανακοίνωσε ότι ο 34χρονος ήταν θετικός για τον ιό. Ο Μέσι έπρεπε να παρατείνει τη διαμονή του στο Ροζάριο για να προλάβει τα πρωτόκολλα αυτοκαραντίνας.

Ο Μέσι συμμετείχε σε αρκετά πάρτι κατά τη διάρκεια της περιόδου διακοπών στην Αργεντινή, συμπεριλαμβανομένης της συγκέντρωσης της Πρωτοχρονιάς. Και ο DJ Fer Palacio προσκλήθηκε να παίξει μουσική στο κατάστρωμα.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Palacio δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram με τον Messi λέγοντας: «Πήρα τον καλύτερο χορό. Ευχαριστώ όλη την οικογένεια Μέσι για την πρόσκληση.»

Ωστόσο, ο 31χρονος καλλιτέχνης κατασπαρίστηκε από μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά το θετικό τεστ Covid του αστέρα PSG. Υπονοήθηκε ότι ο Μέσι προσκόλλησε τον ιό από αυτόν.

Όμως, ο DJ Palacio παρείχε το δικό του αρνητικό αποτέλεσμα δοκιμής Covid καθώς ήρθε για να υπερασπιστεί τον εαυτό του στο διαδίκτυο.

Είπε στο Instagram: «Είμαι μια τάση στο Twitter επειδή ο Μέσι βγήκε θετικός για το Covid-19. Το συσχετίζουν με μένα λέγοντας ότι τον μόλυνα. Με έχουν αποκαλέσει ακόμα και «δολοφόνο».

«Έχω πολλά πολύ κακά προσωπικά μηνύματα. Χθες πήρα δοκιμαστεί επειδή πρέπει να ταξιδέψει στην Ουρουγουάη και δεν έχω Covid-19.»