Ο Αντόνιο Κόντε λέει ότι η Τότεναμ του απαγόρευσε να μιλάει στα ιταλικά ΜΜΕ.

Ο Antonio Conte υπαινίχθηκε ότι η Τότεναμ δεν θέλει να μιλήσει στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης μετά τη συνέντευξη με τις βόμβες νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ο Antonio Conte έχει προτείνει ότι η Τότεναμ δεν θέλει να μιλήσει στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης μετά την πρόσφατη συνέντευξή του στην οποία ισχυρίστηκε ότι οι επιχειρήσεις μεταφοράς του Ιανουαρίου του Spurs είχαν αποδυναμώσει την ομάδα του.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Κόντε παραδέχτηκε ότι η απώλεια των Tanguy Ndombele, Giovani Lo Celso, Dele Alli και Bryan Gil αποδυνάμωσε σημαντικά την ομάδα του παρά τις προσθήκες των Dejan Kulusevski και Rodrigo Bentancur από τη Γιουβέντους την ημέρα της προθεσμίας.

Ωστόσο, τα σχόλιά του δεν φαίνεται να είναι καλά με τον σύλλογο, και ο Conte έχει χτυπήσει έξω στα μέσα ενημέρωσης επειδή προσπαθεί να «δημιουργήσει ένα πρόβλημα» μεταξύ των προπονητών του συλλόγου και Daniel Levy.

«Νομίζω ότι ήμουν πολύ σαφής», είπε ο Ιταλός. «Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος θέλει να προσπαθήσει να δημιουργήσει πρόβλημα μαζί μου. Όχι μόνο εγώ αλλά και στο παρελθόν.

«Διάβασα στο παρελθόν ιστορίες για αυτή τη λέσχη και δημιουργεί πρόβλημα με τον προπονητή, τον πρόεδρο και τη λέσχη.

«Ο πρόεδρος γνωρίζει πολύ καλά τις σκέψεις μου. Δεν είναι σημαντικό για μένα να πάω στα ΜΜΕ και να μιλήσω στα ΜΜΕ. Αν πρέπει να του μιλήσω, θα πάω να του μιλήσω.

«Συγγνώμη, αλλά ήμουν λίγο ενοχλημένος από αυτή την κατάσταση, ειδικά επειδή είχα μια συνέντευξη με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Σημαίνει ότι η λέσχη τώρα δεν θέλει να μιλήσω στα ιταλικά μέσα γιατί η μετάφραση δεν ήταν τόσο ξεκάθαρη με τις σκέψεις μου».

Και πρόσθεσε: «Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μετά το παράθυρο της μεταφοράς, μετά το τέλος του Ιανουαρίου, με ρώτησαν για το κλαμπ, αν ήμουν χαρούμενος, και είπα ότι ο σύλλογος έκανε ό, τι καλύτερο μπορούσε να κάνει η λέσχη.

«Χάσαμε τέσσερις παίκτες και είπα: «Σημαντικοί παίκτες για την Τότεναμ».

«Επειδή αυτοί οι παίκτες που στείλαμε μακριά με δάνειο, Tottenham πλήρωσε πολλά χρήματα (για). Όταν ξοδεύετε πολλά χρήματα, αυτό σημαίνει ότι μιλάμε για σημαντικούς παίκτες για το σύλλογο.

«Και στην τελευταία μου συνέντευξη, Είπα αριθμητικά, όταν χάσατε τέσσερις παίκτες, σημαντικούς παίκτες για Τότεναμ, Επαναλαμβάνω επειδή ξόδεψαν πολλά χρήματα, και μπορείτε να υπογράψει δύο παίκτες.

«Αν είχα 20 παίκτες και τώρα έχω 18 παίκτες αριθμητικά, μπορεί να είσαι λίγο πιο αδύναμος. Αριθμητικά. Στη συνέχεια είπα επίσης με (Dejan) Kulusevski και Rodrigo Bentancur, ως ομάδα είμαστε πιο ολοκληρωμένοι.»