Ο Αντόνιο Κόντε αντιδρά στους δεσμούς της Γιουβέντους ανάμεσα σε φήμες για απολύσεις του Αλέγκρι

Ο Ιταλός μάνατζερ περνάει τους τελευταίους μήνες της τρέχουσας συμφωνίας του στη Γιουβέντους.

Ο Αντόνιο Κόντε απέρριψε αναφορές που τον συνέδεαν με την επιστροφή του στη Γιουβέντους, επιμένοντας ότι είναι ευτυχισμένος στο Τότεναμ.

Μετά την κακή έναρξη της νέας σεζόν, ο Ζυβ φέρεται να εξετάζει πιθανές αντικαταστάσεις του Massimiliano Allegri.

Ο Conte, ο οποίος κέρδισε τρεις συνεχόμενους τίτλους της Serie A κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Juve, φαίνεται ιδανικός διάδοχος του Allegri. Ωστόσο, το αφεντικό της Τότεναμ λέει ότι είναι άνετος με την τρέχουσα δουλειά του στο βόρειο Λονδίνο.

«Αυτό είναι απίστευτο», απάντησε ο Conte σε μια ερώτηση σχετικά με την αναζήτηση του Juve για νέο αφεντικό. «Νομίζω ότι αυτό είναι ασέβεια για τον προπονητή που εργάζεται στη Γιουβέντους και ασέβεια προς εμένα, επειδή δουλεύω για την Τότεναμ.

«Πολλές φορές έχω μιλήσει για αυτό το θέμα και πάντα έλεγα ότι είμαι χαρούμενος και απολαμβάνω το χρόνο μου με την Τότεναμ. Έχουμε όλη τη σεζόν για να βρούμε την καλύτερη λύση για τον σύλλογο και για μένα. Σίγουρα απολαμβάνω το χρόνο μου στο Τότεναμ.

«Έχω μια εξαιρετική σχέση με τον ιδιοκτήτη [πρόεδρο Ντάνιελ Λέβι] και [Φάμπιο] Παρατίκι. Δεν βλέπω κανένα πρόβλημα αυτή τη στιγμή στο μέλλον. Υπογράψαμε και οι δύο το συμβόλαιο. Δεν θέλω να ακούσω κάποιον να μιλάει γι’ αυτό [Γιουβέντους συνδέσμους]».

Τότεναμ κάθεται τρίτος στην Πρέμιερ Λιγκ, ένα σημείο κάτω από τους ηγέτες του πρωταθλήματος Άρσεναλ. Οι πρωταγωνιστές συναντιούνται στο ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου αυτό το Σάββατο.